tiistai 25. maaliskuuta 2014

Huuhaa huuhaa

Hellow fellows


Kynäilyni on jäänyt sangen vähäiseksi viimeisen viikon aikana
...



Niin eli joo, viime viikolla alettiin niitä musiikkeja tsekkailla tarkemmin ja käydä näytelmää läpi 'italialaisesti'. Duh. Sitä jatkettiin eilen ja jatketaan vielä huomenna.


Meil on tullu oikei kunnon haaste tästä prokkiksesta, vuorosanojen opettelusta pienimpiinkin epäkohtiin. Heidi ilmotti että tästä eteenpäin ei saa olla poissa KUKAAN missään muussa tilanteessa ku kipeenä tai jos on jonku hautajaiset --> jos jää muuten pois, ensi-ilta perutaan. 


Repliikit pitää osata maanantaina täysin ulkoa. On totta et meillä on ollu tosi paljon aikaa opetella niitä ja sillee, ite oon suurinpiirtein oppinu ne ilman lukematta jo, iha vaa pelkästää teatterilla. Nyt Miro patistelee väkeä lukemaa sitä käsistä ja luetaanhan myö :D


Itelläni miulla on käsis kädessä välkilläkin aina joskus, plus että herätän huvittuneisuutta höpöttämällä niitä läpi yksikseni jossain yleisillä paikoilla. Se on oikeestaan aika hauskaa :D

Eile tosiaa siis musiikkeja käytiin ja ollaa iha loppupuolella jo, kaks kohtausta jäljellä :) Miun ei oikeestaa tarvinnu tehä mitää joten kuuntelin ja kärsin kriiseistäni ylimmällä rivillä maaten (y)
Sillä lailla.


Adioooos <3
Pinja
(ps. Otsikko kuvaa meikäläisen aivotoimintaa just nyt)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti