tiistai 13. toukokuuta 2014

Friikahtamista ja creeppailua

Huhhei, huomenna on ensi-ilta..
Eilen käytiin viimeistä kertaa läpi, elikkäs eräänlaiset kenraaliharkat... Ja kuten arvata saattoi, hyvin meni mutta kesti melkein puoli tuntia pidempään kuin mitä piti :D Nella syventävistä oli kattomassa ja reaktioistaan päätellen tykkäs Benjihypystä suuresti (y)

Mie en tuu kestämään. Oikeesti, HUOMENNA, ja et niinku ei saatu maanantaina mentyä läpi ja ei olla vielä ihan varmoja vuorosanoista ja äänimies unohti miun yhen puhelinsoiton ja eiiiih X)
Uskoakseni huominen tulee olemaan täynnä kireitä ihmisiä, edelleen samat nimeltämainitsemattomat Taija ja Alli, jotka selkeesti sressaa kaikista pahiten tästä (y) Tosin uskon etten itekkään huomenna oo häröilytuulella vaan lievässä paniikissa huolimatta siitä et tiien osaavani ja et se on menny niin hyvin. Koska oumaigaad. Vien huomenna tai torstaina julisteita kirjastolle ja kaupoille tällee btw :D Mut mie kuolen.

~Take it now or leave it, ah-ha, now is all we get, ah-ha, nothing promised no regrets. Voulez-vous ah-ha, ain't no big decision, ah-ha, you know what to do, ah-ha, la question c'est voulez vous?

Mutta mutta, en keksi mitään kirjotettavaa...

Eiku nyt muistinki, seuraavaksi luvassa PinjanNostalgiaa ajalta ennen 'taikaa';

Lueskelin miun teatteripäiväkirjaa ekalta vuodelta tossa eilen illalla, ja sieltä löyty muun muassa ekalta kerralta ollut merkintä jonka mukaan rakastan/pakastan teatteria :3 (jonka viereen en malttanut olla lisäämättä terapeutti Heidin repliikkiä; 'Voi tyttö kun tietäsitkin'), muistiinpanoja ekoista teatterin pikkujouluista joissa olin mukana, miul oli siellä hahmo nimeltään Lili Annie Rosa Emilia Erika Amalia Jokinen, feministi jonka lempiruokaa oli ananaspizza (like, what?), ekasta yöteatterista seuraavanlaisia muistikuvia; Siel oli hyvää kaakaoo meitti joi sitä litrakaupalla X) Ja suolamurhaajaa. Hmm, ja Gnomeo ja Julia., sitte hirvee romaani siitä miten opeteltii olemaan humalaisia, miten tykkään näytellä käsillä ja miten en kestä ilman teatteria (menossa tosiaan vuoden 2012 helmikuu... Yli kaks vuotta sitten), selittelyä Kallion lukiosta ja valitusta siitä etten jaksa kesää ilman teatteria :D

Anteeks tää järkyttävä romaani, mutku oon tääl ihan fiiliksissä ja kuolen koska kaikki tapahtuu niin nopeesti ja et oon jo 15 ja et en oikeesti sisäistä et huomen ensi-ilta jaaaaaah.... No, näytelmän biisit x3

~Kun katselen taaksepäin, tai pengon pöytälaatikkoo... Hetken vieressäni näin menneisyyteni minä seisoo. Muistan niitä aikoja, kun kaikki oli niitattu kii samaan maisemaan... Mut se oli vaan paperii.
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti