maanantai 26. toukokuuta 2014

Tää tunne kun yks enää

Moi!

Mie oon ollu iha tosi epäaktiivinen täsä hommasa, mut älkäätte minuu tappako.
Okei wtf.
Mut siis, kännykkäni on korjaamolla, ja käytän nyt hienoa Nokian alkukantaista kosketusnäyttöä, jossa blogger ei toimi ja nettikin on hirvittävän tökkivä. En tiie millon saan kännykkäni takaisin, ja sillon todennäkösesti esitykset on ohi.

Nyt niitä on siis yks jäljellä. Yks. Mitä. Helvettiä.
Benjihyppy on toiminu hyvin, mitä nyt yks esitys piti perua kun yks pölläävä penaali unohti sen, ja mie en kestäny jaloillani, mut what ever. Hauskaa on ollu, ammattimaisuuttakin on ollu (siis sellasta, mitä nyt toivoin ekaa kertaa kun olin teatterilla. Nyt sitä on sitte tullu. Kolmantena vuotena :D) ja kaikkea on ollu. Sekoilua, häröilyä, kohtauksia, säätöä, iloa, jne. Ja nyt ettei tää mee ihme lätinäks, kerron mitä seuraavaksi tapahtuu tässä blogissa.

(O.o en uskalla kuunnella tubesta musiikkia tällä koska oon kirjautuneena Taijan puolelle... ERITTÄIN jännää, voisin vaa säätää ja spämmiä sen käyttäjillä kaikkee... Mut en ehkä oo niin kusipää. Joten, jatketaan.)

Yks esitys tosiaan vielä, se on kesälomalla, 8.6. ja teatterileirin jälkeen. Siitä kirjotan varmaan jonkinasteisen romaanin tänne, ja siinä sivussa saatan kertoa esityksestäkin. Sitten on PITKÄ KUUMA KESÄ JA MÄ AION ELÄÄ SEN kirjoitellen juttuja, tehden töitä, seikkaillen ympäri Suomea ja liittyen jollain tasolla Supernatural-fandomiin.

Sitä vaan, että tää blogi tulee menemään ihan aiheesta kukkaruukkuun jos kirjotan tänne kesällä. Sen takia yritän välttää moista, ja kirjotella sit vaan mun omaan blogiini, kökösti editoituun mutta asialliseen, eli tänne näin.

Syksyllä meiän porukka siirtyy, suurinpiirtein samalla kokoonpanolla, tekemään Kaarna- nimistä prokkista kaupunginteatterille. Lisää tietoa Kaarnasta täällä. Elikkä lisää ammattimaisuutta peliin. Itse henkilökohtaisesti tykkään Kaarnasta tosi paljon, luin sen välittömästi eilen kun sain sen (tai siis kun pääsin teatterilta kotiin) ja oih. Kyllä. Tosi hienoja monologikohtia, still-kuvia...
It's gonna be totally awesome.

Sille prokkikselle tulee kuulemma oma bloginsa, yhteinen parin muun ryhmän kanssa, johon sitten vuorotellen tai jotenkin kirjotellaan. Yritän silti pitää tän hengissä, koska mun mielestä on kivaa kirjottaa tänne, ja on jo nyt ihana kattoa mitä millonkin on tehty. Joten, myö varmaan nähään vielä kerran kesällä ja sit syksyllä jatkuu :3

See ya :*
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti