keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Sulo on aalto

Heissan, otsikko ei sitte liity yhtään mihinkään tässä tekstissä, se nyt on vaan yks juttu :D

Tänään jatkettiin sitte hahmoanalysointia (tää suomen kieli hämmentää miuta kerta toisensa jälkeen luvattoman paljon) ja juotiin kahvia sekä kaakaota. Meiät jaettiin 1-3 hengen ryhmiin ja alettiin käymään läpi rooleja.

Anni, Taija - Ellu
Sanni, Inka - Luru ja Oona
Miro, Emma, Sulo - Pekko + piirtäjät
Malla - Maisa
Pinja - Kaarna
Leevi - Osin Pekko, osin hengas miun ja Mallan kanssa ku mietittii näitten suhteita

Juteltiin myöskin kaikesta tosi henkevästä, kuten viivoista, ja illan syvällisin lause olikin;
"Se viiva on näytelmän sydän", jonka Heidi sanoi ja joka piti välittömästi kirjoittaa muistiin. Oon ostanu semmosia pieniä post-it lappuja tätä varten, ja liimasin ne käsiksee et saan a) kaikki roolimuistiinpanot ylös sit ku niitä tulee ku aletaa oikeesti käymää kohtauksia läpi ja b) kaikki hienot lausahdukset ja pääkohdat ylös tätä blogia varten (y). Tänään näitä lappusia tuli tasan kaks, ja toisessa luki toi ylläoleva lause, toisessa;

"Meil on kokaviivoja täällä", johon Miro reagoi välittömästi;
"Kofeiinia?"

Näin meillä. Lopputunti menikin sitte pukuvarastossa Mallan ja Leevin kanssa, ku tehtiin enimmäkseen deeppiä Kaarna-analyysiä. Mie niin ymmärrän Kaarnaa, se on niin samaistuttava hahmo ainaki muutamissa asioissa, ja sen motiivit ja käyttäytyminen on jotain niin... En mie osaa sanoa, mut rakastan sitä hahmoa. Alkuun, sillo ku saatii käsikset ekaa kertaa, katoin sitä hahmoa silleen mitä ihmettä- tyylillä, mut pikkuhiljaa oon ymmärtäny sen ja sen motiivit. Kaarna on ihana hahmo ♥ Siin on jotain samaa ku miussa mut vaan tosi eri tavalla, tai siis samalla tavalla myös mut kuitenkaa ei liian samalla tavalla. RAKASTAN.

Oli taas kerran ihana teatterikerta, mie vajoon vaan syvemmälle miun deep shit- moodiin ja rakastun teatteriin koko ajan enemmän. Mikä mahtaa olla seuraava aste intohimosta (y). Siinä illan kysymys.

Hyvää yötä, love ya :*
Pinja

kaunis, kaunis käsikirjoitus ja tärkeänä osana myöskin KAAKAO
#artsy
Heidi ohjaa, selittää tai informoi meitä asioista
Päivän fiilikset ja asiat joita mietittiin
alh. Sulo, Malla
kesk. Emma, Pinja, Anni, Inka
ylh./tak. Sanni, Leevi, Miro

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti