keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Vähän niinku mitä *** taas

Iltaa!

Ihan vaan tiedoks nyt kaikille että uhraan tähän kallisarvoista fysiikankokeisiinlukemisaikaa (olipa aikamoinen sanapaska, terveisin suomen kieli) että parasta arvostaa tätä :D Ei sillä että miulla ois mikään hinku lukee siihen kokeeseen ku vähän paha lukee kun mitään en ymmärrä lukemastani.

Tänään siis jälleen treenit, ja jälleen erittäin epämääräistä meininkiä. Joskus mie mietin ihan tosissani että miten helvetissä myö ikinä saadaan mitään aikaseks tällä jengillä, mut sit muistan viime vuoden ja nyt on vielä paljon enemmän aikaa. Kyl myö osataa (y)

Joka tapauksessa, alkuun taas istuskeltiin lattialla juomassa kahvia ja keskustelemassa siitä et Benjihyppyä esitetään vielä muutaman kerran ja et millon, ja myöskin että ens viikolla vedetään Benjihyppy läpi pari kertaa muistelun vuoksi. Sitte häröiltiin elikkä oltiin erittäin yksinkertaista klassikkoleikkiä, jossa pallo ei saa osua maahan. Se tunne kun niin helppo leikki ja aivan järkyttävää syyttelyä ja huutamista ja riehumista (tää on syy tän päivän otsikkoon jos sitä mietitte) XD Olgan ilmeet oli taas jotain säikähtäneen ja nauruun kuolevan väliltä. Ai että meistä tulee hyvä kuva kaikille jotka tulee uusina ryhmään :D

Sitte istuttiin jälleen mystiseen pikku rinkiin ja keskusteltiin Pekon ja Maisan hahmoista, niiden suhteista ja tunteista, ja siitä et mitkä on niiden motiivit. Elikkä perinteistä hahmoanalyysiä, deepimpää ku ikinä ennen (tai ainaki siihe suuntaa on menossa) :D Nyt oli viel sitä et kaikki meni tulemisvitseihin ja jopa Sulo facepalmaili niille ja muuteki ihan älytöntä sekoilua (y)

Eli ens maanantaina ja keskiviikkona Vähän niinku benjihyppy läpi, sitte seuraavalla viikolla hahmoanalysointia ja niiden suhdeverkostojen tutkimista, ja kokeiluja eri hahmoilla. Mukavaa :3

Nähkäämme ensi viikolla, nyt meen lukee siihe *** kokeeseen,
Pinja

Yks miun lempihetkiä tänään, ku päätin hypätä toi naamalla tuolt takaa silleen mystisesti, ja saada etenki Taija huutamaa täyttä kurkkua :D Myöhemmin menin sit verhon taakse ja yllätin myös Heidin tän kanssa (y)
Emman kasvoilta voi lukea suurta tyytyväisyyttä ja rakkautta miuta kohtaan
Meininki sivistynyt ja erittäin deep shit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti