tiistai 28. lokakuuta 2014

Maagisia ääniä ja piparminttuhammastikkuja

Noniin, hyvää iltaa miehet ja naiset :)

Eilen meillä oli taas treeneissä ihan mahtavaa menoa. Alkupuolella jengi söi kaakaojauhetta ja hammastikkuja, jotka maistu piparmintulle (niin genius keksintö ettei mitään rajaa) ja sit alettiin lämppäämään. Tarkotuksena oli keksiä edeltävältä viikolta jännittävin tapahtuma ja kertoa se kaikille niin eläytyen kuin mahdollista. Tuloksena oliki sitte huippujänniä tarinoita ihan dino V***N sauruksista (terveisin Miro) maantiedon kokeisiin asti.

Sitte alettiin miettimään Kaarnaa ihan alusta lähtien, prologista, sarjakuva-albumin kannesta. Mietittiin, miten saatais neljä piirtäjää lavalle, ja päädyttiin hienoon ratkasuun joka siis oikeesti näyttää jo nyt mahtavalta, eikä olla tehty se ku kerran. Kaikessa yksinkertasuudessaan se alku on hieno, ja huomattiin heti, miten yks tietty ääni, kynän liukuminen paperilla, voi tuoda tosi maagisen tunnelman.

Lisäks prologiin kehitettiin idea, jossa Pekko rakentaa Kaarnan, ja seuraavaks, ekassa kohtauksessa, Maisa rikkoo sitä, mitä se on rakentanu, ja Pekko kulkee perässä korjaamassa sitä. Tästäki pääsee niin deeppiin shittiin et ei mitään rajaa, en ees uskalla käyä miettimään täs sitä, vois tulla aikamoinen romaani.

No, prologi ja eka kohtaus saatiin käytyä, tavoitteena ois ennen joulua saada käytyä kerran tai kaks läpi, ja joulun jälkeen osata vuorosanat ulkoa. Ite oon harjotellu sen verran, et kaks ekaa kohtausta missä oon mukana, eli molemmat kohtaukset missä Kaarna on yheksänvuotias, osaan jo ulkoa jollain tasolla (melkein sanasta sanaan, mut siel on tosi ärsyttäviä kohtia mist ei vaan meinaa tulla mitää ku aina menee väärin joku yks sana :D). Onha tos toki sillee hienost kymmene kertaa enemmä opeteltavaa ku viime vuonna, mut kyllä mie tälläsist selviin iha kunnialla (tai oon ainaki selvinny tähän asti joten luotan siihe :3).

Woah vähänkö täst tulee hieno. Tai no siis tottakai tulee, ainaha meillä, mut nyt ku näki vähän ees alustavasti sitä piirtämisideaa, ni mie ainaki menin aika nopeesti yleisön roolii ja olin vaa sillee;
"Omg omg mitä vähä hienooo..." 
Ja sit tajusin et oon ite mukana siinä, ja et oon osa sitä, ja oh god se on aina yhtä hienoo tajuta :3

Maagista tiistainjatkoa, huomenna taas teatteria ♥
Pinja

Prologin alku. Lavalla ainoastaan Alli.

Ja viimeinkin vähän piirustuksia tänne, täs Olgan piirtämä kuva Pekosta metsässä ja voin sanoo et rakastan <3 On myöski älyttömän hienoa kattoo ihmisten piirtämistä, ku se on niin maagista mite se kuva vaan syntyy siin silmien eessä, etenki ku ite ei osaa piirtää yhtään mitään O.o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti