keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Jjjoo kengitys

Hyvää päivää kaikille ihanille keskiviikkofiilisihmisille

Tänään ois jälleen teatteri, ja koska oon ollu saamaton ni tää maanantain postaus tulee vasta nyt. Anygays, maanantaina jatkettiin samaan malliin käymällä kohtauksia läpi. Siin alko sit myös hahmottumaan et minkälaisia hahmoja Lössiin kuuluu, ja miten ne liikkuu ja puhuu. Tehtiin hienoja havaintoja (Malla joka ei vieläkään ymmärrä mitä teki, puhui TEATTERIKIELTÄ) ja saatiin kaikki kolme tyttöä käytyä läpi: Ellu, Luru ja Oona. 

Taija taas etti koko harkkojen ajan äänitehosteita ja musiikkia, mie lähinnä otin kuvia, ja Sanni ohjas Heidin kanssa. Piirtäjille oli varattu isompi paperi, joka oli seinällä, ja ne piirteli koko treenien ajan. 
*hatunnosto*

Lisäks puhittiin hahmojen rakentamisesta sen verran, että tärkeetä on HENGITYS ja loppujen lopuks se pääty siihen et joku kuuli kengitys, ja treenit päätettiin huutoon: Jjjoo, kengitys! Ja tää jjjoo tuli Mirolta, joka on niin Pekko ettei mitään rajaa. Joo kolmella jiillä ja pekkomaisella äänensävyllä.

Mitään ihan ihmeellistä ei tapahtunut, mut hieno fiilishän teatterista aika usein jää. Ja siitä puheen ollen, kävin eilen Inkan kanssa kattomassa Sad songs from the heart of Europen ja  Liisa Pöntinen on nyt sitte hienosti ilmestynyt miun teatterijumalhahmojen kaartiin. Ihan mieletön veto oikeesti, niin hieno toteutus ja se miten se vaihto hahmoa lavalla... Gosh. Sanaton olen minä. Teatteria isolla T:llä.

Parin tunnin päästä lähtö teatterille, siihen saakka hei heii :3
Pinja

Taija hoitaa velvollisuuksiaan, Malla on just lopettanut TEATTERIKIELEN puhumisen ja Heidi ohjaa

Erittäin kaunista jälkeä sanon minä. Mielettömiä tyyppejä nää piirtäjät, ite en pystyis piirtää noin paljoo ja hienosti ja noin kauan putkeen. Respect.

Malla piti Annille eli Ellulle pikatanssitunnin, koska Ellun täytyy tanssia upeasti

Niin adorable et tää oli vaan pakko käydä kuvaamassa heti ku näin tän ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti