torstai 6. marraskuuta 2014

"Mitä sä hyväilet sitä pötkylää siinä?" (ja EBOLA)

Hyvää iltaa teatteri-ihmiset. On aika ruotia ja analysoida keskiviikkoinen teatterikertamme.

Ensinnäkin ebola jyllää ja pöllää ryhmässä pahan kerran. Sekä Sulo että Olga oli poissa, ja ainakin miulla ja Inkalla oli flunssa. Kansainvälinen ebolanlevitysmerkkikin syntyi, ja se on siis oikean käden etusormi ja keskisormi yläviistoon osoitettuna. Tänään koulussa kehitettiin myöskin ebolan vastaanottamismerkki, ja se tehään vasemman käden samoilla sormilla ja yksinkertaisesti koukistellaan niitä kutsuvasti.

Aiheeseen, aiheeseen. Jatkettiin kohtauksien läpikäymistä ja alettiin pääsemään kököstä ilmaisusta, johon liittyi pötkylän hyväilyä, kiihkeisiin suudelmiin, though oli vähän ongelmaa koska ebola ja estot. Suulle ei pussannu kukaan ketään (paitsi Taija treenien jälkeen miuta, KOLME KERTAA wut happened me doesn't know) ja se meni hiuksien ja poskien pussailuks. Elikkä yli puolet teatterikerrasta oli lääppimistä. Tervetuloa teatterille.

Lisäks meiän oma ihmevauva Malla puhu jälleen teatteria niin sivistyneesti et muun muassa aateltiin keittää se, polttaa se noitavauvana roviolla, syödä sen aivot sun muuta mukavaa. Muutenki meiän ryhmän vauvat eli Malla ja Anni joutuu iha turmiolle meiän ryhmässä koska erittäin häröt puheenaiheet. 

Eiköhän se ollu siinä, pelottaa antaa enemmän informaatiota ku vois aiheutua traumoja. Nähään ens viikolla,
Pinja

Miro eikun Pekko hakee ilmaisua kökösti ja hyväilee pötkylää

Tässä taideteoksessa näette Kaarnan isän puun sisällä, Kaarnan sisäelimiä roikkumassa oksissa ja Pekon tossa puunhalaajana. Pikkutekstissä oikeassa alakulmassa lukee "OMG KAARNAS FATHER IN DISGUISE"
                  Kyllä, olemme erittäin terveitä ja niin edelleen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti