tiistai 2. joulukuuta 2014

Tetissä teatterilla

Erittäin hyvää iltaa jälleen, teen nyt tän koosteen jossa vaan vähän avaan sitä, millasta oli olla kaks viikkoa Estradilla tetissä (tai kuten syventävien Sami asian ilmaisi, orjana). 

Työajat heitteli vähän miten sattuu, oikeesti olis pitänyt olla kuusi tuntia päivässä mut yleensä olin joko 3,5 tuntia koska maanantait, tai sitte sen 7 tuntia just for fun. Aikasimmillaanki tulin kymmeneen, ja myöhäsin aika oli maanantaisin, jolloin tulin kolmeen. Tykkäsin, sain nukkua, vaikka oikeestaan en sit jostain syystä ookkaan saanu öisin nukuttua (insomniaaaaaaa).

Mitä sitte tein siellä... No, kysymys kuuluu että mitä en tehny. Siivoilin rekvisiittavarastoa, rakentelin Kaarnalle kaarnaa, vedin eri ryhmille alkulämppiä ja ohjasin kerran yhtä ryhmää kun Heidi oli poissa. Sit vein Even (toinen tet-ihminen) kanssa julisteita keskustaan, rakentelin kahvilaa, möin juttuja kahvilassa, tarkkailin ihmisten treenejä, kävin kattomassa kaks kertaa Orgaanisen Stereostypiikan (yhteensä nähty nyt viis kertaa, perjantaina kuudes) ja halailin ihmisiä. Ihmisiä on kiva halailla.

Kuvat on nyt sitte todella huonolaatuisia, koittakaa kestää. Oli hauska tet-jakso, menisin uudestaan millo vaa ♥

Kaarnan kaarnaa
Askartelin tälläsenki jossain välissä
Tätä siivouksen kurjuutta

Made by Taija ja Stand-up Jeesus Parkkinen (aka Konsta)















Asioiden nimeämisen taito

We did the thing

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti