keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Teatterikiimaa

Good evening, fellas ♥
Teatteritreenit ovat jälleen alkaneet, ja koko joululoman kestänyt vuorosanojen pänttääminen on viimeinkin saatettu päätökseen. Ehkä. Tai siis. Joo, kuitenkin. Alotettiin selventämällä aikataulut ja muuta tällästä asioitten sopimista, sit alettiin leikkimään kivoja leikkejä.
Sitä muistaa, miten sekavaks homma voi mennä, kun menee teatterille. Eka jutellaa sivistyneesti, ja koht ollaan kaikki kiimasia sarvikuonoja jotka örisee oodeja toisilleen. Siis anteeks mitä... Lisäks osotettiin rakkautta intohimon halauksilla (ja sain turpaani Olgalta sen intohimon takia, thanks a lot) ja raivokkaalla repimisellä ja raastamisella. Unohtamatta sitä, että oltiin gorilloja jotka uhitteli toisilleen ja tappeli olkapäillä (#mustelmat#yolo), takapuolilla ja mahoilla. Siinä sit myöskin vakuututtiin, et pystytään kaatamaan talo pikkusormella, takaraivolla, tai oikeestaan millä vaan ruumiinosalla (kunhan housut pysyy jalassa, terveisin Heidi).

No, viimenen puol tuntia aherrettiin sitte Kaarnan parissa. Toisin sanoen Taija etti musiikin alkuun, piirtäjät piirteli Kaarnan kansilehtiä ja näyttelijät käveli tilassa, puhuen ääneen eri kohtauksiensa vuorosanoja välittämättä paskaakaan siitä, mitä muut teki. Toki sit tuli niitä hetkiä, kun tajusit että meet samassa kohdassa jonkun kanssa, ja alettiin tekemään sitä kohtausta silleen et vaik käveltii iha eri puolilla teatterisalia ni käytii dialogia keskenämme. Se oli muute yllättävän hauskaa, keskittyy vaan siihe et puhuu niitä omia repliikkejä eikä kuuntele muita. Just saying.

No, lopulta sitte Taija löys yhen musiikin, ja kokeiltii alkua piirtäjien ja musiikin ja valojen kanssa, ja ah ja voih. Koettiin jälleen teatterin taikaa. Se oli mahtavaa, kuiteki ekaa kertaa ne teki sitä ja nii hienolt näytti. Uh ♥ Rakastan. Miul oli hirvee ikävä teatteria joululomalla :3 Ens viikolla sitte käydään Kaarna läpi. Kokonaan. Jos siis Heidi pitää ittensä kurissa XD

Tulee kiireinen kevät, sanonpa vaan. Mulla on teatterin lisäks toki nää ysiluokan viimeset kivat pikku valtakunnalliset kokeet, ja no, se on jo ihan tarpeeks jos ei liikaaki. Unohtamatta kahen seurakunnan isoskoulutuksia (y) Also, koska pitää toki hakee erikoislukioon Helsinkiin, koska Lappeenranta on liian mainstream ja unelmia pitää seurata, ni sinne hakeminenki on lievästi stressaavaa :D Tee oma, vapaamuotonen hakemus. Juu. Täytä kaksmiljoonaa lappua (no joo, kokonaista 4 ylimäärästä, siis iik) ja lisäks yhteishaku. Juu. Käy avoimissa ovissa just kun Estradilla on tukikonsertti. Ummm... Juu. Ihan kiva :D Mut koko kevät tulee myöski olee ihan mahtava ja pelkkää kohokohtaa koska KAARNA :* Rakastanpakastan teatteria ♥

See yah next week ♥
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti