keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kaikki musta katoaa teatterisaliin

Äärimmäisen miellyttävää iltaa kaikille.

Tänään ei sinänsä tapahtunut mitään erikoista, mikä on tavallaan aika erikoista. Sulo läikytti pepsiä lattialle, mä kuvailin englannin esseeseen materiaaleja ja ihmiset jälleen kerran harhaili keskittyneesti ympäriinsä tekemässä omia juttujaan. Ite olin parissa kohtauksessa lavalla ja muun ajan etin Kaarnalle toista vaatekertaa. Tarkotushan on että Kaarnalla tulee olemaan kolme erilaista vaatetusta; yhdeksänvuotiaan prinsessamekko, viisitoistavuotiaan tyttömäiset ja vaaleat vaatteet sekä viisitoistavuotiaan (joka on Anttosen kanssa) tummat ja naisellisemmat vaatteet.

Inka, Malla ja Anni oli aulassa treenailemassa Annin tanssia ja kaikkien vuorosanoja. Leevi kuvas, Joonaskin kuvas, Heidi ohjas (mikäpä sen yllättävämpää) ja Taija teki ääniä ja valoja. Sanni oli jossain, en tiie, jossain kohtaa se oli ainakin salissa ja jossain kohtaa ehkä jossain muualla. Lavalla nyt ainakin. Piirtäjät teki jotain todella psykedeelistä. Homma toimii.

Otsikosta sen verran, että teatterisali todellakin syö asioita. Viime keväänä onnistuin kadottamaan mustan t-paidan nätisti viikatun vaatepinon päältä. Tänään Miro yritti kimittää kuin tyttö, sai jonkun asteen hermostuneisuuskohtauksen kun ei onnistunut ja heitti mustan tussin tupin johonkin, ja sali söi sen. Seuraavaks varmaan katoaa Sulo.

Things we did
-Kohtaukset 5, 6 ja 7
-Vaatetusta
-Kellon ääni työnnettiin yhteen kohtaukseen

Hyvää yötä ♥
Pinja

Tylsyys

Niin fancy ettei mitään rajaa. Lössi.

Kaunista psykedeelistä jotakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti