perjantai 30. tammikuuta 2015

Kuumehoureista tiivistelmää

Mitä parhainta perjantai-iltaa täältä pimeästä sopesta (aka mun huone)

Viime viikon treeneistä ei nyt oo minkäänlaisia kuvia, koska Taijalla oli/on itseasiassa edelleenkin ebola, ja muiden ottamat kuvat leijailee bittiavaruudessa enkä siis nyt niitä käy tänne etsimään. Eli tässä nyt tulee vaan tiivistelmää siitä, mitä me tehtiin (vaikka mulla ei rehellisesti sanottuna oo minkäänlaista muistikuvaa viime viikosta just tällä hetkellä, terveisin kuume nousee parasta aikaa).

Maanantaita ja keskiviikkoa nyt en ainkaan pysty erottamaan toisistaan, mutta siis jatkettiin samaan malliin eteenpäin, kohtauksilla 8-10, luulisin. Elikkä siis still-kuvia, Lössiä ja vessassa meikkailua. Näistä kohtauksista pääasiat taitaa olla punanen korkokenkä, hiplailu ja päällekkäin makoilu sekä Pinja, sinun puheessasi on maneeri. Toisin sanoen en osaa enää puhua, mikä ei oo mitään uutta, mut että nyt puhun samaan tapaan kun Benjihypyn Juliana, ja kun mulle mainittiin siitä, se alko tosissaan häiritsemään muakin :D En tosin osaa yhtään hallita sitä, mut eiköhän se siitä jossain vaiheessa. Toivottavasti.

Piirtäjät suunnitteli kuvakäsikirjoitusta, en tiie oikeestaan,mitä ne sai aikaseks, mut keskittyneeltä se homma näytti ja seinillekkin ilmesty kauniita kuvia. Oma suosikkini oli ehkä vessanpönttö, jossa luki 
"Haistakaa kaikki paska", koska THAT'S HILARIOUS sanonpa vaan. En ees tiie miks nauroin sille ja itseasias naurahin nyttenki ääneen, mut joka tapauksessa. Jotakin saatiin aikaseks jälleen :) Mitään listaa en kyllä nyt saa väännettyä, kun en jaksa ees nousta hakemaan kännykän laturia toisesta päästä huonetta, mutta juu. Ebola pöllää edelleen.

Wish me luck, huomenna ehkä isosleirille jos suinki kykenen,
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti