maanantai 19. tammikuuta 2015

Jälleen kerran me teimme ASIOITA

Hyvää myöhäisiltaa te kaikki sivistyneet teatterinystävät jotka tätä luette :)

Tänään oli taas Hyvät Treenit isoilla alkukirjaimilla, koska no, saatiin aikaseks aivan mielettömästi asioita. Taijan pyynnöstä alan listaamaan joka kerta asioita, joita ollaan saatu tehtyä, ja 'lista' löytyy kirjotuksen lopusta.

Anyways, meillä oli tänään treeneissä tungosta. Sen lisäks että meillä oli koko ryhmä paikalla (ainaki jos oikein muistan), meillä oli myös Joonas, Nella ja Topias. Joonas siis ihan syystä koska Pekko, Nella alunperin vähän hämärästä syystä, joka on minulle tuntematon, mutta pääty pitämään Mallalle puheterapiaa artikulaatioharjotuksia ja Topias nyt vaan koska se on meiän adoptiolapsi ja osaa tanssia. Tässä postauksen lopussa näättekin videon, jossa Mr. Adoptiolapsi tanssahtelee Ellun koreografiaa (jonka on siis tehnyt Topias), jota ne harjotteli Annin kanssa koko treenien ajan. 

Meil oli muutenki hyvin hajanaista ja mielenkiintosta, kun ei oltukkaan kaikki samassa tilassa. Taija teki valoja ja ääniä, Heidi tietenki ohjas ja siinäpä ne  salissaolijat sitte olikin. Piirtäjät piirs mut ne on aina niin hiljaa et niitä ei ees lasketa :D Etenki nyt kun piirtämässä oli vaan Emma ja Sulo. Olga ja Alli oli tekemässä kuvakäsikirjoitusta toisessa huoneessa. Joonas ja Leevi treenaili vanhempaa Pekkoa jossain. Inka sääti millon missäkin, ainaki jossain vaiheessa se oli Topiaksen ja Annin luona. Sanni ei ollu myöskää koko aikaa teatterisalissa. Oli muuten huomattavan helppo ja mukava keskittyä kun ei ollu yleisöä :D Yleisön kanssa se taas sitten on tietenki tuhat kertaa huvittavampaa ku kaikki nauraa kaikelle.

Me Miron kanssa sitten taas hilluttiin yheksänvuotiaina lapsosina ja mikäs sen mukavampaa? Eihän siinä muuta kun happi meinaa loppua ja jalat kuole ja pää mee sekasin ku hypit ja oot riemukas tunnin putkeen, ku tosielämässä oot niin ykstoikkonen ja suorastaan autistisesti asioihin suhtautuva. Teatterilla on muhun mielenkiintonen vaikutus. Ja Kaarnalla. Päivän kestävyystreeni tehty.

Eikä tässä vielä kaikki, totta kai jätin kuulokkeeni johonkin ja Heidi nielaisi ne. Hurraa, Taidekoulu Estradi. Hurraa, Heidi Parkkinen. Hurraa!

Stuff and things we did
Ellun koreografia
Kuvakäsikirjoitus
Kohtauksien 2 ja 3 tärkeimmät iskut
Kohtauksien 2 ja 3 musiikit
Älyttömän hieno puupiirustus

Siinäpä nuo tärkeimmät, hyvää yötä :*
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti