sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Lentävä hyppyvittu ja laiva seilaa satamaan

Hyvin hyvää sunnuntaita kaikille täältä kuumeesta ja kuolemasta. Pinja on palannut blogin pariin pitkän tauon jälkeen kertomaan esityksistä ja karonkasta. Ja Pinjan pitäisi palauttaa historian essee tunnin päästä mutta Pinja mieluummin asettaa tämän ykkösprioriteetikseen.

Meillä on oikeesti menny aika hyvin nää esitykset mitä on ollu. Ei oo tullu sitä et ei jaksais enää vetää samaa settiä, kun se muuttuu joka kerta vähän ja aina pelottaa et kusen jotai :D Mut hyvin on menny ja yleisöä on ollu ihan kivasti, ja Vaasasta on hyvä fiilis ainaki toistaiseks. En oikei osaa sanoa mitään esityksistä.

Mentiin kuiteki perjantain esityksen jälkeen Tamsin kotiin grillailemaan porukalla ja siellä sitten ekat kaks tuntia keskusteltiin poissaolollaan loistavasta Maunosta ja siitä, missä tämä mahtaa olla, mitä tekemässä ja kenen kanssa. Mielikuvat olivat tasoltaan tasokkaita. Ella, senkin härski perverssi paska. Lisäksi lentävät hyppyvitut (hyttyset) uhkasivat tappaa meidät ja Maunon saavuttua tentattiin sitä ja kun sammutettiin valot oltiin tultu siihen tulokseen että our ship has sailed to its harbour (and it also has a beautiful shipname), ja että seksilelujen kattominen kolmelta aamuyöstä on ihan normaalia ja että meidän piti muuttaa maailmaa. Iltaan mahtui myös reissu ABC;lle koska oltiin syöty kaikki ruoka kun Mane suvaitsi saapua paikalle ja hmmm, ei mitään sen erikoisempaa. Paitsi että Ella yritti avata Tamsin rintsikat pihaportailla varpaillaan.

Ensi viikolla olis sitte ei-koulua ja paljon lavalla hyppimistä ja laulamista erilaisissa rooleissa. Toivon pyhästi että kuumeeni laskee ja että ääneni ei ole näin syöpäinen huomenna. Hyvää yötä ♥

Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti