maanantai 5. lokakuuta 2015

Silmäluomikarvoja, miesten vallankumous ja hillohuora

Iltaa
Today on 666- show;

Silmäluomikarvat, eli minkä takia niitä ees kutsutaan ripsiksi, kun ne on ihan selvästi karvoja, jotka on kiinni silmäluomissa? Jos on kulmakarvat ja kainalokarvat, miksei oo silmäluomikarvoja? Ja millä perusteella kulmakarvat on kulmakarvat, kun eihän ne varsinaisesti oo missään kulmassa, vaan luun ulokkeessa tai vastaavaa?

Miesten vallankumous eli Taija raahas jonku toverinsa meiän ryhmään, adoptoitiin se ja otettiin se mukaan, ja nyt meillä on sitte neljä jätkää. Tämä Mikael tai Miksu tai mikä hän nyt sitten oikeasti onkaan, vaikutti kelpo mieheltä ja "sun naamasta näkee että oot teatterilainen", joten se on nyt pala (oisko se sana ehkä kuitenki osa?) ryhmäämme.

Hillohuora eli kun luomme roolihahmoja piirtämällä toistemme ääriviivoja ja kehittelemällä ominaisuuksia (kuten 'osaa soittaa kanteleella paranoidin' ja 'tutkii laattatektoniikkaateorioita, perhosia ja politiikkaa tai 'tekee huvikseen dokumentteja pölyhiukkasista'... ei ainakaan mulla mopo karannu yhtää käsistä), Heidi onnistuu tottakai valikoivan kuulonsa kanssa kuulemaan nimen Hilla ja yhdistämään sen sanaan huora, vaikka tosiasiassa sanojen välillä oli ainakin kolme puhdasta, hyvää ja täyteläistä sekuntia (nyt myös jugurttina). Tai voihan se olla että tämä liittyy nyt SKEEMOIHIN (opin tänään uuden sanan, koulu ei ole turha paikka), mutta antaa olla. Hillohuora on kuitenkin lopputulos.

Täytynee tästä lähteä antamaan työpanostani erääseen kurssiin, jolla totesin kauhukseni olevani ainoa ensimmäisen vuoden opiskelija, hyviä öitä
Pinja

Huomioikaa Tinjan upea kaksari t. Taija ♥

Kuppaa ja pippeleitä vaihteeksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti