keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

KESÄBONUS 2; Suru-uutisia ja totuuksia

NELLA ON KOHDANNUT RASKAAN MENETYKSEN. Toistan, TOVERI NELS ON MENETTÄNYT PALASEN SIELUSTAAN. TÄMÄ MENETYS ON VALTAVA, JA VAIKUTTAA BLOGIBONUKSIIN RADIKAALISTI. ME EMME VOI VAATIA TOVERI NELSILTÄ MITÄÄN ENNEN KUIN TÄMÄ MENETYS ON KORVATTU. TRAGEDIA VOI KOHDATA KETÄ TAHANSA MEISTÄ, EMMEKÄ VOI SIIS ODOTTAA SUURIA TAITEELLISIA ASIOITA IHMISILTÄ, JOTKA TÄLLÄ LAILLA KOKEVAT MENETYKSIÄ.

Nellan läppäri on siis rikki. Tarkoittaa sitä että sarjakuvia ei ilmesty tänne ennen kuin Nels murunen hankkii itselleen uuden. Nels murunen pitää kiirettä. Toivottavasti. Ei vaan, no need to hurry kultaseni, me jaksamme odottaa ♥

Anyways. Onneksi materiaali ei rajoitu vain piirrettyihin tapahtumiin. Minulla on suuri kunnia omistaa äärimmäisen imartelevaa kuva- ja videomateriaalia tämän sarjakuvan päähenkilöstä, Ilonasta, joka tosiaan tunnetaan tyynenä, rauhallisena ja sivistyneenä henkilönä, jonka jalkojen juuressa matelee koko teatterilinja. Tämä kuva- ja videomateriaali kuitenkin todistaa, että kunnollisimmatkin meistä ovat hassuja tapauksia. Ja että se on hyvin okei. Ja että Estradilla vastuu annetaan varsin mielenkiintoisille tyypeille. Enempää puhetta ei vaadita.

Pari totuutta Ilonasta


Hyvästi ja... hyvästi
Pinja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti