keskiviikko 26. elokuuta 2015

Naiskauneutta ja kuolleita äijiä

Rattoisaa iltaa teille kaikille

Yritän tässä äidinkielen esseen viimeistelyn ja lähettämisen lomassa saada sepustettua jotain kaunista tästä harkkakerrasta. Meillähän oli siis nyt vihdoinkin ne kahden tunnin ja vartin harkat, ja heti saatiin paljon tehtyä ja aika kului just sopivalla vauhdilla. 

Ensin kirjoitettiin mielipiteitä viime vuoden hankkeesta, ja käytiin kaunista ja suorapuheista, mutta kovin sivistynyttä keskustelua aiheesta kirjoittaessamme. Äänenvoimakkuudet pysyivät sopivina ja kielenkäyttö oli mitä hurmaavinta ja sivistyneintä. Kiitos kuuluu arvokkaasti harmaantuvalle ohjaajallemme, joka on päättänyt ottaa elämäänsä uuden suunnan ja muuttua onnelliseksi, harmaaksi Heidiksi (herää epäilys, että koko perhe muuttuu lopulta hiiriksi). Siksi kevyt ja kepeämielinen keskustelumme olikin täynnä ihastuttavaa, pulppuavaa naurua ja puhdasta onnellisuutta.

Paskanvitut, jep, mä tiedän ettei kukaan uskonut tota. Anyways, sitten tehtiin onkalolämppää, jossa vuoden ensimmäinen ruumis saatiin aikaiseksi. Tams, äijistä äijin, onnistui saamaan potkut ja lähti lääkärille itkunauraen ja niskaansa pidellen. Miehisyys ryhmässä pieneni taas hieman, mutta Tams palaa takaisin. Toivottavasti. Jos se ei kuollu. Sain parhaan onkalon palkinnon (Kaarnan myöhäiset vuodet puuna, eli Kaarna-sequel; elämäni salapuu (oh god ku luin tätä ite, luin et salpaluu) numero kakkosena) ja olin kovin tyytyväinen elämääni ohikiitävän hetken ajan.

Sitten alettiin suunnittelemaan Sataman Valoja, joka siis tapahtuu tässä lauantaina, ja jossa meitä kaikkia voi sitten tavata. En spoilaa sen enempää, kuin että nyt ollaan valkoisen ytimessä (heti kun Sulo lähti), yleisö pääsee jeesimään käsikirjoituksessa ja meidän tisseihin saa kirjoittaa hashtageja. Olette kaikki tervetulleita moiksuttamaan ja osallistumaan, kuudesta eteenpäin siellä nuotion läheisyydessä. Tämä kutsu koskee virallisesti ainakin erästä ES- nimistä tytön tylleröistä, jolle aion tämän linkittää, ja erästä pikku nörttiä, Sandrea, jos ES suinkin saa tämän kullannupun raahattua mukaansa. Myös eräs pikku kaunotar, talitintti, on tervetullut mestoille, jos suinkin jaksaa kolostaan raahautua. Tulkaa kirjottaa mun perseesee jotai tosi hassuja hashtageja, toverit.

Naiskauneus mainittiin otsikossa, ja sille oli ihan pätevä syy, uskokaa pois. Rumpupoika on nyt virallisesti adoptoitu meille ja täysivaltainen ryhmän jäsen, koska saatiin vapaa valinta vaatteista ja mihin tämä ex-lätkäossi päätyi aina niin ihastuttavan Miromuron kanssa? Tässäpä sen näette;

Vasemmalla neiti Mandi 'Mane' ja oikealla Gayjukaiskuningatar Mira

Oon melko varma että Heidi esittää tässä kuvassa jotain sivistyneitä mielipiteitään, Mauno miettii sisimmässään, että mihin helvettiin on ryhtynyt, Miroa vähän ujostuttaa kun se on noin pynttäytyneenä ja että Ellalla on sortsit, eikä pelkkiä alushousuja
Näihin kauniisiin kuviin ja tunnelmiin päätän tämänkertaisen postaukseni, oli ilo tavata ja tavatkaamme toistekin.
Pinja

P.s. Meillä on nyt myös instagram-tili nimellä projekti_peruspoppo666 johon ilmestyy hasus juttuja ja asioita varmaankin jo lauantaista lähtien, joten sinne vaan follaamaan (voidaa varmaa follaa bäkkii jos muute tekee tiukkaa) ja likettämään kuvista. Some haltuun, jengi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti