maanantai 31. elokuuta 2015

Mikrofoni ei kuulu... sinne

Heipsankeiksan rakas ihana lukijakuntani. Kaunis, ihana Taija (mä olen toden teolla alkanut hämmästelemään ympäröivien ihmisten kauneutta ja ihanuutta, missä kaikki kusipäät on, eikö niitäki pitäis tulla vastaa joskus??) on napannut itselleen Ebolan, joten kuvia ei tänään tipu. Joo, mä tiedän, että kännyköillä otettiin kuvia, juujuu, mutta kun mä oon tunnetusti tosi laiska ihminen enkä jaksa siirtää niitä koneelle tai tehdä niille yhtään mitään. Sen sijaan päivän kulkua voitte seurailla instagramissa TÄÄLLÄ (just click it and you will be amazed).

Harkat aloitettiin epäilyttävän rauhallisissa merkeissä, kun ihana ohjaajamme Heidi kärräsi sisään pannaria ja mehua, ja istuimme sivistyneesti rinkiin syömään ja juomaan (oltiin varmaan lähimpänä sitä yleistä kuvaa teatterista, jossa istutaan ja puhutaan sivistyneesti taiteesta teetä hörppien, mulla jopa oli teetä ja elämä tuntui hyvältä). Sulut ei muuten tunnu yhtään hyvältä enää, kiitos äidinkielen opettajalleni. Käytän niitä silti koska yoloyolo rebel thuglife. Lukion äidinkieli on tosi karmivaa. Olen peloissani ja kovin haltioitunut.

Okei takas aiheeseen. Puheenaiheet lipsuivat varsin vikkelästi sosiaaliseen mediaan, josta olisi tarkoitus tehdä näytelmä tässä parin kuukauden sisällä. Ensimmäisenä pinnalle nousivat tietenkin kissavideot, jotka ei todellakaan ole kissavideoita. Ensin näytetään pari sekuntia lutuista kissaa, ja sen jälkeen näytölle pamahtaa video, jossa miehen sukuelintä leikataan veitsellä irti. Puhetta tuli myös siitä, miten ihmisten tuttavapiireissä on tapahtunut kummia asioita, joihin liittyy mikrofoni paikoissa joissa sen ei pitäisi olla. Heidi oli syvästi järkyttynyt kyseisistä paljastuksista ja kerrankin sai tuntea, miltä meistä yleensä tuntuu kun se hajottaa meidän sielua pala palalta.

Saatiin me sentään vähän jotain ihan perusnettijuttakin puhuttua auki. Kysymys kuului, kuinka montaa meistä oli yritetty netin kautta lähestyä anonyymina/monia vuosia vanhempana henkilönä. Jokainen tyttö tais viitata tähän, ja lisäks näitä on tapahtunut siitä asti kun joku helvetin IRC-galleria tuli yleiseks joskus vuonna hmm 2011. Huolestuttavaa juu, etenkin kun juteltiin siitä, miten hankalaa niihin on reagoida kun joku tuntematon jätkä tulee silleen;
"Wanna see my dick?" ja vastaat että no thanks, ja silti se kuva vaan pitää lähettää. Jätkät, älkää lähetelkö niitä kuvia, kun niissä ei kerta kaikkiaan oo mitään kovin kaunista :'D Ja sitten ne kuvat on sun puhelimessa ja unohdat poistaa ne... Hurraa.

Tässä kohtaa Heidi yritti olla vastuullinen aikuinen ja vaihtoi puheenaiheen hassuihin eläinvideoihin, jolloin kävi ilmi Heidin Salatut Lintufetissielämät sen mökillä. Joo. Ei siitä sen enempää. Kuitenkin, päädyttiin siinä sitten siihen että matkittiin eläinvideoita pareittain, ja niitä videoita löytyy tuolta instagramin ihmeellisestä maailmasta. Olin kissa joka pelästyy kurkkua, ja alkuun kiljahdin ihan silleen kissamaisesti, johon Heidi sitten heitti ohjeen että reagoi kuin ihminen :D Sellaiset harkat. Kaunista.

Tässä kohtaa minä poistun. Lähden jatkamaan ahkeraa opiskeluani ja keskustelemaan whatsapp- ryhmään siitä, mihin aikaan iltapäivä alkaa. Koska asiat joilla on niin maan perkeleesti väliä. Hyviä öitä ja kätösille töitä :*
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti