sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Heidi tökkäs sormensa Iriksen reikään

Onneksi kyse oli kuitenki vaa farkkujen reiästä, muuten toi olis vaan tosi outoa.

Tänään käväisimme tosiaankin Lahdessa. Postauksesta tuskin tulee kovinkaan pitkä, koska reissu oli lyhyt, mutta aion nyt kuitenkin tähän ensin hieman avata näytelmää ja sitten kertoa automatkoista.

Kolme sisarta pyörähdettiin tosiaan kattomassa Lahden Kansanopistolla, koska päästiin kaveriporukka-alennuksella ja lavalla oli tuttuja. Tahdoimme nähdä tämän koska kuten kaikki Oidipuksen nähneet muistaa, kansanopisto rikkoo, hajottaa ja tuhoaa, ja me ollaan masokisteja. Kolme sisarta ei onneks tuhonnu yhtä pahasti, mutta jätti kuitenki hyvin järkyttyneeks ja oli ihan hurjan kaunis ja selkeä ja taidokas veto. Etenki musiikki oli ihan älyttömän kaunista. Huhhuh.

Mentiin autoilla, ja en tiie Heidin autosta, mutta muissa autoissa tapahtu jotain jännää jokaisessa. Ilonan autossa keskusteltiin psykologiasta ja alkoholista, Elsan auto pasko ite ittensä ja jäi tienvarteen, josta ne hinattiin pois, ja Ellan autossa Lessi, Miro, Sanni, Ella ja Emma oli kusipäitä ja ohitteli meitä ja me ohiteltiin Ilonan kyydissä niitä mut hävittii silti. Lisäks Ellan autossa kuultiin kuulemma seuraavanlaisia juttuja;

"Joulumaa kun jokaiselta löytyy perseestä" t Miro

"Oh how fun it is to ride in a one horse open SLAVE!"
"Ei puhuta ainakaa Sulosta" t Miro

Jessellä on kuulemma veitsikokelma jota se kantaa mukanaa iha vaa et aina ku sitä ei kaivata, se voi pakata veitsensä ja lähteä.

"Saatanan Dabbaajat, eli vähän niinku Hell's Angels" t Miro
(Miro ite alotti dabbaamisen, Saatanan autossa ei dabbailty koska ollaa sivistyneitä)

Sit ilmeisesti on myös ollu joku välipaluukalupalikkapatukka- juttu, joka lähti siitä et Mirolla oli nälkä ja Sanni kysy et haluuko se välipalapatukan, jolloin Miro väitti olevansa vahva ja itsenäinen nainen joka ei tarvii patukkaa selvitäkseen, ja lopulta muotoutu toi hassu sanapaska ja Miro halus et Sulo sanoo sen koska Sulo ei osaa.

Joku patsas ohjuksesta näytti Miron mielestä dildolta, johon Lessi;
"Millasia dildoja sulla oikein on!! :O"

Ja sit Mirppa ja Lessi oli riidelly et onks se hiekoitusmurska vai -murske, ja Emma oli koko keskustelun ajan luullu et ne puhuu jekutusmurskeesta, ja ollu kauhuissaa ku ei ollu tienny sellasesta.

Tälläistä meillä tänään. Tässä alla on kaksi videota joista ylempi on random musiikkishittipaske joka on ollu olemassa jo jonku aikaa mut jota en oo jaksanu tänne heittää, mut heitin nyt koska toi alempi video piti anyways heittää ni samalla sitte toiki. Alempi on siis Emman teksittämä hilpeä pätkä viime keskiviikon harkoista. Suosittelen heittämää koko näytölle eihä nää muute oikei toimi.

Pinja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti