keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Kivi-vit*n rockaamista ja rumia elimiä

Eeppistä iltaa urokset, naaraat ja paksusuolet

Tänään tapahtui suurta eimitään. Eka puol tuntia keskusteltiin jutuista ja asioista, kuten esitysaikatauluista ja muusta hienosta, mietittiin julistetta ja säädettiin oikein urakalla. Sen jälkeen käytiin pienissä porukoissa rakentamaan teatterin tekemisessä olevia tärkeitä elimiä kuten keuhkot, sydän, paksusuoli, äänihuulet ja aivot. Sydämestä saatiinki sitten suuri filosofinen huutokeskustelu aikaseks siinä ryhmässä, jossa oli Emma, Olga, Sanni ja mä. Hieman harhailtiin aiheesta. Äänihuulista taas varmaanki kaikkien lemppari oli Sulon, Miron, Taijan ja Allin versio, joka oli kauneinta mitä oon ikinä nähny :D Sydämestä keksittiin lopulta sit se viisaus, että se liittyy teatteriin koska se on saatanan ruma elin ja me kaikki ollaan yhtä rumia. Terve vaan.

No, elintärkeän elinepisodin jälkeen alettiin... Säätää? Jonka jälkeen sit lopulta päädyttiin viimesen kahenkymmenen minuutin ajaks kokeilemaan juttuja HANKALAAN KOHATUKSEEN numero 17, jossa on laulu joka on paha ja syntinen ja hankala ja mikään ei suju. Mutta kyllä se siitä lähtee sit joskus sujumaan, iiihan varmasti. Kyllä me homma hoidetaan kotiin, vaika tänään ei saatukaan mitään varsinaisesti aikaseks.

Tossa alhaalla on aivan helvetin taidokas video, made by Taija, ja siinä tosiaan näette randomin, spontaanin We will rock youn, joka lähti siitä kun Miro hakkas sermiä ja kaikki yhtäkkiä vaa liitty siihe mukaan. Muistaakseni. Ja siinä näette myöskin, kuinka Sulo syyttää Pekkoa sermiseksuaaliksi (Sulohan siis on todistetusti sermeihin suuntautuva mies) ja kuinka sermin takana tapahtuu hassuja juttuja Pekon ja Kaarnan välillä. Syyt rakastaa teatteria ♥

Hyvää yötä ja älkää saako painajaisia tosta videosta
Pinja

Äänihuulet


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti