maanantai 20. huhtikuuta 2015

En aio sanoa sitä, mutta viikko ensi-iltaan

Luitte oikein, en todellakaan aio sanoa että meillä on viikko ensi-iltaan. Ehei.

Mitäpä uutta kuningaskunnassa tänään? Eduskuntavaalit ovat ohitse, ja voin kertoa, että emme välittäneet tästä laisinkaan teatterilla. Teimme siis viimeiset kohtaukset valmiiksi, ja olen tyytyväinen elämääni. Kunhan saadaan keskiviikkona läpimeno, olen todella tyytyväinen elämääni, koska sitte ollaan ihan oikeesti ihan hyvässä jamassa. Koska, vaikka en sitä tähän kirjoitakaan, meillä on viikko ensi-iltaan, ja ainoa asia mikä todella puuttuu, on läpimeno.

Viimeisissä kohtauksissa nyt sitten tehtiin hienoja ratkaisuja ja vietiin ideoita reippaasti eteenpäin. Viimeisestä kohtauksesta poistettiin hartaus, koko tilaa käytettiin, isä-tytär- suhde muuttui yhtäkkiä leikkisäksi ja iloiseksi, ja Malla pääsi lentämään ilman halki piirtäjien käsivarsilla. Sattui toki taas hassuja rasistisia juttuja ja mietin hetken, että jaksanko kirjoittaa, mutta rasismi on aina rasismia, joten kirjoitan nyt anyways.
MALLA: En tiie, jos joku mun kaveri sanois, et oma naama on oksennusta...
*koskettaa Olgan kasvoja*
MALLA: ...tai että on kasa paskaa...
*kääntyy Suloon päin*
*joka ikinen repeää nauramaan ja Sulo lähtee ulos huoneesta sillee "Olen niin done tähän porukkaan."*

Anygays, oli hyvät harkat. Hyvältä näyttää. Ja tuntuu. If you know what I mean. Tämän jälkeen saatiin lupa jäädä syventävien harkkoihin, ja muutama jäikin, joten seurailin sitten heidän läpimenoaan ja jeesus että näyttää hyvältä :3 Aivan fantastista. Ja sitten silläkin uhalla että jouduin menemään myöhäisemmällä bussilla (ainoa uhka siinä on mun porukat, jotka on sitä ieltä että suurinpiirtein asun teatterilla, mutta minkäs teet kun rakastan olla siellä :'3) kotiin, jäin kuuntelemaan kun Sanna anto palautetta niille. Ja kirjoitin myöskin ylös kaikki sellaset, mistä meillekin vois olla hyötyä, koska siel oli ihan yleispäteviä neuvoja, eikä vaan niitä missä oli joku tietty kohtaus tai tietty henkilö jolle puhuttiin.

Ah, nyt lukemaan matikan valtakunnallisiin,
Pinja

P.s. Meillä on viikko ensi-iltaan, mutta jätän sen mainitsematta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti