torstai 16. huhtikuuta 2015

Kaarnalaisten raaka kana syödään raakana

Hei, hyvää iltaa, tai jotain vastaavaa

Minulla kuten meillä kaikilla, on hiukkasen kiirusta ollut tässä viime päivinä, joten a) kuvia ei ole (eikä myöskään varmaan tule tässä lähipäivinä koska Taija keskittyy duuniinsa ja ei kerkeä ottamaan kuvia) ja b) postaus tulee nyt ainakin tällä kertaa lyhyenä vaikkakin kolmelta päivältä. Olen pahoillani, mutta kun väsyttää niin tuhottomasti koko ajan että en ees muista mitä kaikkea hassua treeneissä on tapahtunut.

Maanantaina. Hmm... Ei mitään muuta muistikuvaa ku se että istuin melkein koko treenien ajan sermin takana, koska käytiin kohtausta 11 läpi. Tarkasti, yksityiskohtaisesti, piirtäjät mukaan sisällyttäen. Jälki näyttää todennäköisesti hyvältä (paha sanoa kun en sermin takaa mitään nähnyt), en epäile yhtään. Siinä oli vähän sellasta fiilistä että ei helvetti, kaks viikkoa enskariin ja yks kohtaus käytiin läpi (no okei tehtiin me nopeesti myös 12 ja 13), mut ei siitä sen enempää. Jäin sitte treenien jälkeen tekemään seuraavalle päivälle vähän juttuja,. ja koska mun avaimet oliki jääny rekvisiittavarastoon enkä uskaltanu hakee niitä Senga Senganan läpimenon takia, oleilin teatterilla kahdeksaan. Ja yritin oikeesti olla tunnollinen ja käyttää aikaa hyödyks lukemalla reploja, mutta nukahdin sitte pöydälle. Miten meni noin niinku omasta mielestä.

Tiistaina oltiin sitte kaikki NN- ryhmät kaupunginteatterilla. Tutustuttiin lavoihin, kokeiltiin juttuja sekä isolla että pienellä näyttämöllä, testailtiin miten meidän äänet kantaa ja sovittiin kaikenlaista. Asemointeja mietittiin jo alustavasti piirtämisen suhteen ja meille annettii myöski hyviä neuvoja siitä et miten näytellä lavalla, jossa yleisö on kolmessa eri suunnassa. Sen jälkeen tehtiin myös seinille mainoksiksi sellaset koosteet missä on kuvia harkoista, virallisia mainoskuvia, puhekuplia ja tekstejä sekasin. Siellä ne nyt sitten on ja mä en malta oottaa että pääsen näkemään Senga Senganan ja Zoon isolla lavalla, siitä tulee niin hienon näköistä ♥
 
Eilen pidettiin pikkusen pidemmät harkat ku normaalisti, ja päästiin melkein loppuun asti. Se tunne kun luulit että osaat jo vuorosanat ja ettei tartte enää miettiä niin paljoo, mut nythän se vaikein osuus tulee kun pitää älytä liikkua ja pitää katse oikeessa paikassa ja poistua oikeeseen paikkaan oikeeseen aikaan. Käsis pitää opetella suurinpiirtein uudestaan ulkoa, ihan vaan niiden sovittujen juttujen takia, että millon katse yleisöön (ja katse ei saa harhailla!!!!) ja milloin vastanäyttelijään, minkälainen rytmi kohtauksessa on ja niin edelleen. On se kiva ku kohta mun käsis on ihan täynnä niitä merkintöjä :D Also, Kaarna = Raakana = Raaka kana.
 
Ei mua silleen jännitä se et enskariin on puoltoista viikkoa. Kyllä me saadaan se tehtyä, ja hyvin se menee. Mut silti jokaisissa harkoissa harpon ympäri salia ja hoen mun vuorosanoja (tai vaihtoehtoisesti laulan hepreaksi) ja haluun vaan tehä parhaani ja pelkään et sit ku keskityn liikaa ni unohan yhtäkkiä kaiken. En mä pelkää et se tapahtuis esityksessä (toivottavasti ei) vaan et ei saada treenattua koska mä munaan. Joten, long story short, lähen tästä lukemaan vuorosanoja. Oikein hyvää illanjatkoa ja yötä :*
 
Pinja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti