keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Niin hyvää parodiaa

Oikein hyvää ja rauhanomaisen kaunista iltaa jokaiselle lukijalle henkilökohtaisesti ja tasapuolisesti


Pinja tässä taas, eilen vietettyjen teatterin pikkujoulujen jälkeisissä fiiliksissä tietokoneellaan (ignooraten täysin sen faktan, että huomenna on koulua ja että saattais olla jopa jotain juttuja tekemättä sen saralla, mut ei kiinnosta mä oon nyt lomalla koska teatteri loppu) kirjoittamassa vähän eilisen illan meiningistä.

Elikkä perinteiset pikkujoulut vietetty ja olipa taas kerran kyllä aivan äärettömän mahtavaa :D Rakastan teatterilaisia. Rakastan. Teitä. Kaikkia. Siellä oli niin paljon hilarious läppää ja hienoja esityksiä ettei mitään rajaa (y) Vuosien koulutus ei ole mennyt hukkaan. Etenkään meidän kohdallamme.

Nimittäin me teimme ensimmäistä kertaa oikein kunnolla suunnitellun pätkän näyttämölle. Käsikirjoitin sen tossa pari kolme viikkoa sitten ja ideana oli lähinnä mahdollisimman monelle vittuileminen. Tämä jalo laji toteutettiin seuraavanlaisesti; 

Miro näytteli Joonasta, joka saapui ryhmäämme suoraan armeijasta ja laittoi meidät tiukkaan kuriin (tai siltä se tuntui). Mirolla oli tätä kuria tuomassa esiin mm. kivääri. Viime vuoden kaarnalaisia (INKA OLI MESSISSÄ ♥) kidutettiin lavalla suurieleisesti kyykyttäen. Miron sisääntulo oli seuraavanlainen;
"TERVE! Olen Joonas Savolainen, tulin armeijasta! KYYYYYKKY!"

Mauno näytteli Topiasta, joka saapui ryhmäämme tänä vuonna ja laittoi meidät tiukkaan kuriin. Topiasta parodioitiin rankasti koska hän sattui kököttämään yleisössä. Mane hoiti sipsuttelun ja lihaksilla piruilun oikein mallikkaasti. Manen sisääntulo oli seuraaanlainen;
"Hyvää iltaa, Taidekoulu Estradin teatterilinjan perusopetusryhmä kuusi kuusi kuusi, mie olen Topias Myllynen ja mie näytän teille nyt pohkeeni", jonka jälkeen hän siveli pohkeitaan sensuellisti.

Ella näytteli Heidiä, joka nyt vaan on Heidi. Me vittuillaan Heidille vuosittain, miks tää vuos olis ollu poikkeus? Heidin rooli oli sekä vime vuoden että tämän vuoden puolella vain kertoa, ketä milloinkin kutsutaan lavalle ja lisäksi nauraa pilkallisesti kaikelle mitä me raukkaparat joudutaan tekemään.

Se. Onnistui. Niin. Hyvin. Ensinnäkin, meillä oli hyvä ja nokkela yleisö (syventävät tää on teille). Ei oltu ees ehditty aloittaa kun sieltä jo hurrattiin ja naurettiin Heidi-hahmolle, lisäksi Joonas-hahmo aiheutti huutonaurua koska voi olla ettei olla ainoita joilla on jänniä kokemuksia tästä hienosta miehestä. Toiseksi, vittuilukerroin oli yhden sijasta kolme, ja mikäs sen hulvattomamapaa. Kolmanneksi, roolivaatteet teki kolmikosta ihan pelottavan aidon oloiset. Neljänneksi, kaikki meni niin ku oli suunniteltu. Viidenneks, meiän ryhmä on lahjakas. Kuudenneks, käsikirjotus oli mahtava ja paras ja osaan kaiken niin kamalan hyvin ja rakastan kaikkia.

Loppuilta kului muiden esityksiä katsellessa ja piparin parissa. En jaksa nyt muuta, nukuin jo tänä aamuna taidokkaasti pommiin ja skippasin siksi aamun ekan oppitunnin, niin hyvää lukiota. Lähdenpä tästä nyt sitten eteenpäin elämässäni (kuolemassakin, oikeastaan, sitä kohtihan tässä on menty kohta 17 vuotta).

Oikein hyvää joululomaa ja joulua ja joulua ja joulua kaikille ♥
Pinja


Kiväärikaveri Joonas, natsiohjaaja Heidi ja pohkeillaan piruileva Topias

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti