keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kurkkuja ja venyvää liikettä

Hyvin hyvää iltaa

En tänään ehkä kykene hirveeseen deep shittiin koska eräs minun toverini käy tässä samalla kanssani keskustelua matemaattis-teoreettisista ja käytännönläheisistä tilastollisista todenäköisyyksistä, ja kumpikaan meistä ei ymmärrä sanaakaan toisen puheesta (hän on se teoreettinen ja mä näen esimerkkitilanteet käytännössä). Siksi siis lyhyys ja mahdollinen huono laatu.

Heidi halus että me kävellään, hypitään, kontataan ja ryömitään pitkin salia niin että toinen estää. Tai kannustaa. En hirveästi nauti estelemisestä, muttä toisaalta se oli kyllä ihan hauskaa kun siinä sit käytettiin just sitä fyysisyyttä mitä tehdään tänä vuonna tosiaankin oikein olan takaa. Tehtiin myös vanhaa tuttua harjoitusta, missä kolme tai neljä ihmistä seisoi salin keskellä silmät sidottuina ja muut yrittivät mennä ohitse ilman että nuo keskelläolijat sitte saa koskettua niihin. Tämän tarkoituksena on keskittyä kuuntelemaan ja terävöittää aistit, ja se melkein onnistuikin ajoittain.

Sen jälkeen jakauduttiin ryhmiin ja sillä välin kun Miroa ja Sannia käytettiin julistekuvauksissa, me muut tehtiin kohtauksia. Joissa... Tapahtui asioita. Heidin käsky oli, että meidän pitää saada villimpiä ideoita kuin se, koska muuten on korkee aika huolestua. Ja ehdotti, että käytetään kurkkuja (koska.. kurkut?) No, eka ryhmä käyttikin sit vesipullokurkkuja (mikä oli mun mielestä genius koska kurkku on käytännössä pelkkää vettä) Kaino-Vienon säikyttelemiseen. Minä, Sulo ja Tinja tehtiin ebin Eliittikumppanin ja Pornhubin sekoitus, josta ei sen enempää tässä kannata ehkä kertoa. Kolmas porukka teki oikein kauniin kohtauksen myöskin, siinä päähenkilömme oli koneella ja kiskottiin mukaan internetin ihmeelliseen maailmaan.

Harkkojen lopuksi tehtiin myös erilaisia tapoja liikkua. Heiluva, hakkaava ja venyvä liike, joista on videomateriaalia meidän instagramissamme jota päivitetään kivasti aina parin viikon välein, ja aina kun päivitetään niin silloin spämmätään häpeilemättä. Sorry not sorry.

Kauniita öitä ja hyvää unta
Pinja

Priceless ilmeet ja täydellinen kuvaus harjoituksesta
"Oho oho, aikamoinen puuma... Vaik meil onki vuosi ikäeroo, ni eiku iskemää kiinni vaa!" t. Jonne 12w
Vieno-Kaino ja Kaino-Vieno, sukupuolettomat ja syrjäytyneet nysvät
...niin hyvää julistetta
#artsy #finnishunisexmonster

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti