maanantai 30. marraskuuta 2015

Sulo on homoseksuaali ja en edes keksi toista osaa otsikkoon

Iltaa. Löydän jälleen itseni istumasta tietokoneen äärestä ja miettimästä päätäni puhki. Mitä ihmettä me taas tehtiin? Miks en muista mitään? Vai eikö me tehty kun ihan kolmea tai neljää asiaa? Wat is dis madness? Am I mad? Or is it just the world? (Mä olen edelleen osittain viime viikon fiiliksissä, tais jäädä elinikäiset traumat siitä sitten. Mikäs sen mukavampaa kun miettiä päivittäin maailman pahuutta ja saada koko ajan lisää buustausta siihen eri oppiaineista ja ympäristöstä.)

Anywayyys. Alotettiin sillä, että Heidi pyörähti pikaisesti ovesta sisään, käski meidän käydä miettimään nimiehdotuksia näytelmälle ja lähti sitten itse kahville. Saatiin aikaan kymmenen erittäin kaunista nimivaihtoehtoa, joista yhtä en saatana muista. Vähän häiritsee, mutta lisään sen tänne jos joku jossain vaiheessa sen sattuu muistamaan. En jaksa nyt kysyä chatissakaan, moi olen laiska. Mutta mulla on oikeestaan semitarkka aikataulu, ja mulla on enää kahdeksan minuuttia aikaa tän kirjottamiseen, jonka jälkeen alkaa noin puolentoista tunnin opiskelujakso jota ei sovi missata. Ei kuitenkaa siitä enempää, tässä nyt sitten yhdeksän kymmenestä nimivaihtoehdosta;

Laatikkolapsi
Somefobia
Somenatsit
Ei se mitää kuha somettaa (tai vastaava?)
Vienosti kainostellen
Kuha ei turhia kainostele
Niin kuin luonto minut tarkoitti
Sulo on homoseksuaali (nope, not gonna explain this)
Nobody to SOME-buddy

Näistä päädyttiin ilmeisesti tuohon viimeisimpään, koska well that's genius. Sitten jatkettiin kävelemällä tilassa, tekemällä taputus- ja tömistelyjuttusia ja jakautumalla kahtia tekemään kohtauksia, jossa hyödynnettiin tasapainoharjoitusta joka tehtiin ennen sitä. Nättii settii. Ja näin poispäin. Taija ei tänään ollut paikalla, niin kuin ei muutama muukaan, mutta mainitsin Taijan erikseen koska hänen poissaolollaan loistamisensa näkyy tässä blogissa sillä tavalla, että kuvia ei tästä harkkakerrasta ole.

Oikein miellyttävää illanjatkoa toivottaa
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti