keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Kissoja, Wällyn lipomista ja paskarallia kolmelta aamuyöstä

Tiiettekö miten paljon mua sapettaa että keskiviikon harkat on niin pitkät, etten honestly muista kaikkea superhasusta, mitä on tapahtunut.

Kaikki kuitenkin alkoi siinä teatterisalin ulkopuolella, kun vapauduttiin toista ryhmää koskevista velvoitteistamme ja käytiin kaupassa ostamassa niin paljon hyveitä karkkeita ja muita herkkuita. Mulla oli muun muassa pizzanmakuisia riisikakkuja ja viinirypäleitä, sekä tietenkin glögiä koska no, jouluhan periaatteessa alkoi kun kuukausi vaihtui. Glögiä join äärimmäisen kauniista Wälly-mukista (Tomi Välimaa siis oli meidän ohjaajamme mun ekana ja tokana teatterivuotena, ja hänestä on yhä todisteita Estradilla, koska sieltä ei kerta kaikkiaan vaan paeta), ja jossain kohtaa Wälly-muki oli niin kuuma, että glögi suorastaan kiehui yli ja teki teatterin mikroon Punaisemeren. Lisäksi keskusteltiin siitä, kuinka tissit toimivat portaita ylösjuostessa, ja kuinka niistä siinä tilanteessa lähtee tams-tams-tams- ääni, josta myös Tamsin nimi tästä eteenpäin johtuu.

Kun sitte päästii sinne saliin asti (lopetettuamme Pinen majesteettisen, aesteettisen tatuoinnin ihastelu), Tupsu alkoi kivasti taas rääkkäämään meitä. Tehtiin samaa ku viimeeks, mutta aika paljon vikkelämpään tahtiin, ja lopulta ainakin mä tulin siihen tulokseen, että ihan ookoosti se meni ja se oli suorastaan kivaa, kun viime kerralla se meni vähän päin seiniä ja oli, no, ihan ok. Joka tapauksessa rääkki on aina rääkkiä, joten menin sit tän alkulämpän jälkeen ehdottamaan et;
"Leikitäänkö Raamattua, sä voit olla Jeesus ja me ristiinnaulitaan sut?"

Me ei leikitty Raamattua. Kinda sad, mutta jakauduttiin ryhmiin ja valittiin ryhmässä joku hassu eläinvideo, joka meidän piti liikkeellä ja äänellä tuoda näyttämölle. Mun ryhmässä oli Saara ja Ella, ja valittiin Cat Logic- video, jossa erinäiset kissaeläimet tekevät mitä hassuimpia asioita, kuten valitsevat nukkumapaikakseen pizzalaatikon, kun vieressä on kallis kissanpeti. Tiimityön tuloksena tehtiin kohtaus, jossa ensin kello kolmelta aamulla kolmen kissan järjetön paskaralli hassuja ääniä pitäen ja siitä sitten eteneminen vessaan, kissanpeteihin ja muihin.

Heidi sitten kehotti meitä viemään kissasekoilua eteenpäin, ja lopulta päädyttiin tekemään erittäin viihdyttäviä asioita lavalle Maija Vilkkumaan 'Kissavideoita' tahtiin, joka vielä vaihdettiin joksikin instrumentaaliseksi asiaksi. Oltiin siis erittäin paljon kissoja tänään.

Lisäksi tämän päivän teemoihin lukeutuivat Pain Olympics (älkääkä helvetti avatko tuota linkkiä jos ette oo valmiita menettämään ikuisesti jotain pyhää sisältänne, for reals, en kyenny ite kattoo ku ekat seittemän sekuntia joten en vastaa sisällöstä :DD), karvapallot (Tamsia yskitti, ja me ohjeistettiin sitä, että sen pitäis nuolla vähemmän karvaisia perseitä), mukin lipominen (ylikiehunut glögi piti saada irti mukista, joten vaivihkaa nuolin sitä, ja Hedi väitti että Wälly-mukin nuolemisesta voi tulla oraalisesti raskaaksi) ja pallo pois tai pallit pois (Miro pelleili pallolla ja kerroin sille et jos se ei laita palloa pois, laitan sen pallit pois).

Myös instagram kannattaa vilkaista lyhyempien pätkien vuoksi, eli @projekti_peruspoppo666
Moro sano poro
Pinja


Kun omistat kissan, et voi käydä vessassakaan yksin
Wälly-muki. Tää on muuten erittäin suuresti mun esteettistä silmääni hivelevä kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti