maanantai 2. marraskuuta 2015

Double post ja liplattavat aallot

Se kun ei jaksa varsinaisesti ees selittää mitään ihmeempiä, kunhan vaan kerron että aivoni ovat erittäin pahasti fucked up just nyt (kiitos kuuluu elämälle, koululle ja Santerille), ja et luvassa on semilyhyt tuplapostaus (lyhyt koska a. fucked up brain, b. väsyttää ja c. pitäis Heidille saada työnnettyä yks jos toinenkin juttu vielä tän illan aikana) viime keskiviikosta ja tästä päivästä.

Keskiviikkona meitä oli rääkkäämässä kaikkien suuresti rakastama Topias aka Tupsu, joka on adoptoitu meille viime vuonna läpällä, ja joka tänä  vuonna päätti sitten adoptoitua ryhmään ihan oikeasti. Tupsu vetää meille tanssijan elkein kaikenlaista 'kevyttä' ja 'ei soijaavaa' jotta meidän kehonhallintamme parantuisi. 

Treenihän on siis yhtä helvettiä. Mutta ihan kivaa. Vähän niinku elämäkin :'D Topias näytti likkeet silleen sujuvasti ja helposti, ja sit me muut kompuroitiin perässä. Ja koska ei osattu ollenkaan, Tupsu opasti meitä ja hoiti hommansa hienosti. Vaikka me kaikki oltiin sitä mieltä, että Tupsu osaa taitavasti vittuilla pelkästään sulavilla tanssijan liikkeillään, mä oon ainakin sitä mieltä että sen treeneistä on ihan oikeesti hyötyä ja ne on välillä jopa tosi kivoja (siis silloin kun ei tunnu että maailma kaatuu niskaan ja oma keho ei tottele yhtäkään käskyä). 

Tänään maanantaina käytiin läpi syysjuhlan iskut vielä kertaalleen, ja niitä mun pitäsi nyt sit käydä tekemään yksinkertaistettuun versioon Heidille pahasti vahingoittuneiden aivojeni kauhunsekaisen pyörteilyn lomassa. Ei tässä vissiin ihan hirveesti mitään tapahtunut tänään, harkat meni aika nopeesti, ja keskiviikkona sitte taas käymään toisen syysjuhlaporukan harkoissa viemässä informaatiota eteenpäin.

Otsikosta en tällä kertaa voi paljastaa oikeastaan mitään, mutta se täytyi nyt kuitenkin laittaa noin :D
Hyviä öitä, murmelit ja muut ♥

Pinja

Tässä meidän ikioma Tupsusemme osoittaa, kuinka muillakin liikkeillä, kuin keskisormella, voi vittuilla ("Tuo on vain plie, tämä on sitten grand plie mutta ei mennä siihen asti, ja noniin, hyvinhän se menee"). Takana nähtävissä uuvahtanut Mane.

"Tehkää te muut vaan tota ni mä näytän tän hienon hypyn" +Miro ei osaa ja kattoo Tamsilta mallia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti