maanantai 8. helmikuuta 2016

Heidi nuolee seiniä. Ja tamponi.

Hellow fellows ♥ Meillä tänään oli taas treenit, ja kerrankin kerkesin ennen niitä ostaa ruokeita enkä siis ollut kuoleman kielissä. Kiitos tästä kuuluu Sesselille joka on muutenkin organisoinut asiat äärimmäisen mainiosti kohdallani ("Pinja, sä voisit ohjata ja olla mukana sellasissa kohtauksissa että ne ei varsinaisesti muutu jos et pääse esityksiin päällekkäisyyksien takia.") ja jolle kuuluu nyt syvää kunnioitusta ja kiitosta ymmärryksestä ja toivon herättämisestä keväästä selviämisen suhteen.

Tänään sitten treeneissä tosiaan tehtiin jännittäviä harjoituksia. Heidi on taas ollut valaistumassa opintokavereidensa kanssa ja aikoo valjastaa meidät sen opiskeluporukan koekaniineiksi Pöhinä- viikonloppuna. Ei sillä etteikö oltais oltu ihan riemuissamme ja tyytyväisiä ajatukseen mutta kuitenkin :D Jännittäviin harjoituksiin kuului mm. varjoilua ja täysin tärähtäneitä eläimiä ja sanoja. Siinä oli pari sellasta kohtaa missä sitä ainakin ite mietti että herrajumala jos joku ulkopuolinen taas näkis meidät. Ainakin siinä kohtaa kun olin hamsteri ja kaivoin vimmatusti yleisöpenkkiä posket pullollaan ilmaa ja Tams kuopi mun selkää. Se oli hieno hetki.

Tän jälkeen tehtiin paria kohtausta, Heidi anto meille 15 minuuttia aikaa tehdä kaksi kohtausta ja toinen niistä tehtiin paperille, toinen näyttämölle. Näyttämölle tullut kohtaus oli Tohtori Googleen liittyvä hieno pätkä, ja pääsin viimeinkin tekemään tulkintaani virolaisesta valelääkäristä, Yahoosta. Nättiä settiä. Plus kuvaajamme Leevi oli valvonut lähemmäs 60 tuntia putkeen ja sit nukkunu 12 tuntia ja nyt se sitte raahautu teatterille ja näytti kiltisti sanottuna kävelevältä kuolemalta.

Heidin kootut (kiitos Tams kun kirjoitit nämä ylös pus ♥)
"Mä vähän puristelin Iristä. Äidit saa puristella lapsiaan."
"Siinä mä olin, lavalla, ja huomasin yhtäkkiä nuolevani seinää."
"Nyt täytyy lopettaa tai tamponi ampaisee ulos!"
"Et kirjoita sitä sinne! ET KIRJOITA! Tää on kiusaamista!"
ei se ole kiusaamista Heidi rakas, se on jatkuvaa kostoa kaikista tuskan vuosista ja revityistä sieluista :*

Näkemisiin, 
Pinja

Tohtori Google
Yahoo (ja Yahoon hiukset jotka menevät myöskin vähän yyyaaahooooo = näyttävät kivessyövältä tässä kuvassa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti