torstai 4. helmikuuta 2016

Tutu ja tisselit tupsulle

Heidi Parkkinen vie meiltä tuolit keittiöistä, mutta ainakin voidaan sanoa äideille että se voisi olla neitsyys ja että oikeastaan meillä on ihan hyvä tuuri kun pysytään tuolien riistossa.

Torstaita kaikille hassuleille. En muista onko meillä kuvia mutta jos on, lisään ne jälkeenpäin. Olenhan nytkin hiukan myöhässä postauksessani. Tekosyynä olkoon iänikuinen koeviikko ja tämän päivän fysiikan koe (joka on onnellisesti ohi). Eniveis.

Oltiin tossa eilen opettamassa Simoporukalle, miten lyödään. Ja Heidi teki jostain viattomasta hatturaukasta miehen sukupuolielimen, halusi väen vängällä nimetä sen Liukkaaksi Lennartiksi ja luki sille ulkomuistista Tabermannin runoja villivarsoista ja pikkulinnuista. Sekä meidän ryhmä että simolaiset näytti suunnilleen tältä; O.O

Meidän harkoissa sitten Heidi päätti riehaantua hieman ja olin ihan kiitollinen että olin itse läppärin takana tuuraamassa kuoleman kielissä makaavaa Pineä. Heidi piti anarkistisen puheen joka sai meidät kaikki vihaamaan systeemiä ja tajuamaan, että meidän lapset on tuomittu Vieno-Kainoiksi. Tämä oli pohjustusta kohtaukselle, jossa "järjestelmä/valtio tulee silleen vzzzzzhmmm" t Heidi.

Tämä kyseinen kohtaus oli käsiinsattuvaa artaudilaisuutta jossa rytmi ratkaisi kaiken ja siksi elämä oli hauskaa minulle ja kovaa muille. Ja Heidi haluaa että tuomme tuolit jotka voi tuhota. Tuoli tai neitsyys, Mane, tuoli tai neitsyys.

Oli hitsikkeen hyvät harkkeet. Maanantaina oli myös mutta en ollut maanantaina paikalla koska yksi ebolaton päivä on aina pidettävä (vaikka oon mä ebolassakin ollut teatterilla mutta siitähän ei koskaan puhuta). Topias oli viimestä kertaa läsnä ja poistui keskuudestamme. Heidi halus kiinnittää sen nänneihin 'tissikkeet' ja laittaa sille tutun päälle. Ja Miro halus tupsut tisseihin et se vois heilutella niitä, ja suunniteltiin et tehää avaimenperämedaljongit mis on tupsun kuvat.

Näkemisiin siis, ensi maanantaihin, siis, moiksukkamoi!
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti