keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Napapimppi ja YAHOO

Arvatkaa mitä, saatte taas tyytyä vähän väsyneeseen postaukseen mutta saatte sen kuitenkin tän päivän puolella :)) Oon aivan tuhottoman väsynyt at the moment..

Noniin, eli tänään siis harkat ja saatiin jälleen edettyä hitsikkäästi eteenpäin, lukittiin esiintymisasut suunnilleen kohdilleen, kehiteltiin pari kohtausta ja Heidi sai naurukohtauksen kun yritin Yahoona juontaa Napakympin vastinetta jossa Vieno-Kaino valitsee itselleen sosiaalisen median kumppaniksi. Heidin sanoin napapimppi (olkaa hyvä ja kuvitelkaa tämä konkreettisena asiana, niin kuin Heidi teki), mutta koska mä olen genius, ohjelman nimi on nyt SOMEbuddy.

Kohtausta oli aivan helvetin hauska vääntää huonolla suomella (ja lopulta ilmankin mutta aion taistella sen puolesta koska rakastan Yahoota joka on vähän horohtava hoitsu, ja haluun sille iltatyöks SOMEbuddyn juontamisen ja Vieno-Kainon, yleisön ja kaikkien mahdollisten tyyppien seksuaalisen häirinnän, tarviin sen hahmon enemmän elämääni ku vaa yhteen alkupuolen kohtaukseen), siihen pitää vaan saada lukittua replat ni se saattaa jopa toimia sillä lailla. Nyt se meni vähän hitaanlaisesti mut jos mulla on selkeet replat ni HALUUN HUONON SUOMEN koska ah sitä oli mukavaa tehdä.

Kaikki tämä kuvattiin videolle, ja esiintymisasutkin tosiaan on nyt päätetty. Valkoiset paidat, ihastuttavan läpinäkyvät sellaiset, ja kelailtiin vielä et mitä sinne alle tulee vai tuleeko mitään, millaset housut, ja näin poispäin. Teatteri on hassu paikka, saatoin ehkä nimittäin kävellä napitettava paita auki ympäriinsä ihan chillisti kun metsästin mun omia vaatteita. Jaa.

"Toi paita pienentää sun tissejä!"
"Voin lainata sun housuja ;))"
"Ei mua haittaa jos ootte ilman alusvaatteita."
"Tarvitaan parodianimi... Napakymppi, napakymppi... NAPAPIMPPI!"
"Timolla voi olla pilttipurkkejakin siellä housuissa, ja se houkuttelee niillä... Nyt kuulosti taas sairaalta."
"Teistä tulee kunnon ihmisiä kun laitan teidät tekemään sairaita asioita."

T. Heidi "Porno" Parkkinen, pedagogiikan multihuipentuma

Hyvää yötä, jeesus ja jehovantodistajat myötä ♥
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti