torstai 19. maaliskuuta 2015

Hei hei vapaat viikonloput ja REPPURAKKAUTTA

Hellurei, tänään jälleen olimme teatterin taianomaisessa maailmassa

Mä en oikein tiie mitä mieltä oon mistäkin, ja muuteki hankala keksiä sanottavaa :D Jatkettiin kohtaukseen 6, hankalasti ja todella paljon säätäen, mutta kuitenkin. Saatiin aikaseks paljon juttuja, asemointia, valoja, piirtäjiä ja lavalle tulemista ja sieltä poistumista. Lisäks saatiin kolmelle tytölle erilaiset olemukset ja luonteet pikku muutoksilla, niistä lisää sitte tuolla kuvissa.

Taijahan ei tänään ollut keskuudessamme, ja kuvat on ottanut Leevi, sillä oma ihq kuvaajamme hengaili Katy Perryn keikalla, ja palaa huomenna sieltä kuvaamaan Kaarnan traileria, jonka Sulo sitte editoi ja näin. Eiköhän huomisestaki jotain materiaalia irtoa blogiin, voisin kuvitella :D Oon alkupäivän kaheksasta kolmeen lyseolla tutustumassa, ja siitä kipittelen sairaan nopee Taijalle puol neljäks, jossa miittaan Sulon, Miron, Leevin, Joonaksen ja Taijan. Ja sit me kuvataan se traileri. Yas.

Hmm, mitäs muuta… Ainiin, teatteri on uhrauksia täynnä :’D Mulla on enää yks vapaa viikonloppu kalenterissa, vappuviikonloppu, koska Heidin ryökäle työn meille kymmenen tunnin treenit yhelle lauantaille. Kymmenen. Tunnin. Treenit. Joka siis kuulostaa todella intensiiviseltä häröilyltä jossa kaikki keskittyy ja silti on täysin pihalla. Todennäkösesti. Itse suunnittelen seliäväni hyvän ruoan, kahvin ja rauhoittavien focuksen avulla siitä päivästä. Huikee päivä varmasti tiedossa… Tai sit hermojaraastava. Palkitseva nyt ainakin. Jos Heidi on yhtä pärinöissä ku tänään ni se ei tiedä hyvää :D No, ei se niin pahasti häröilly, mut ainaki me keskityttii enemmän ku se. Mut kaikki keskitty kyllä (y) Hyvin meni, jäi positiivinen fiilis harkoista. Ja ei, se ei johdu vaan tosta repusta mikä Kaarnalle on löydetty, vaikka se onki täydellinen ja ihanan värinen, ja tilava; saan esityksen aikana kaikki mun vaatteet mahtumaan sinne, ja harkitsen pölliväni sen, eikun mitä, en tietenkään, ja sinne saa KAHVIA tai sit esityksen aikana vaik juomapullon, ja se on kerta kaikkiaan ihanin asia mikä mun millään roolihahmolla on ikinä ollu ♥ Uh. Nautin tästä.


Joka tapauksessa, huomenna nähdään sitte kuvailun merkeissä, oikein hyvää yötä :*
Pinja ♥

Oonasta tehtiin vielä teatraalisempi ja innokkaampi, kuin mitä se jo oli

Ellusta tuli ujompi ja hermostuneempi muutamalla pikkuisella muutoksella eleisiin ja puhetyyliin

Jonkun verran kikattelua yleisössä herättänyt Luru päätyi teatteri-autistiksi, flegmaattiseksi ja löysäksi tyypiksi. Ai juma jos meilläki olis oikeesti ryhmässä sellanen tyyppi :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti