maanantai 23. maaliskuuta 2015

Sisäinen rauha (punnerruksien uhalla)

Oikein hyvää iltaa

Huomautan, että minulla on huomenna kaksi koetta, ja että vanhempani todellakin haluaisivat, että lukisin niihin tälläkin hetkellä, mutta uhmaan heitä tämän kymmenen minuuttia, jonka kirjoitan tätä koostetta tämän päivän treeneistä. Olenhan kuitenkin ollut hyvä oppilas, ja lukenut kokeeseen myöskin teatterilla, vaikka siellä keskittyminen onkin tiettävästi kovin hankalaa.

Okei, eli asiaan. Lämppäiltiin silleen ovelasti Heidin käskystä, että meiän tekeminen hyppi jatkuvasti sellasesta riehumisesta täydelliseen rauhaan ja keskittymiseen. Se toimi tosi kivasti (etenki siinä vaiheesa, kun orjapiiskuri Joonas päätti, että jokaisesta ylimääräisestä sanasta tai lauseesta tulee viis punnerrusta. Tällä mentiin lopputreenien ajan, ja oikein hyvällä focuksella sitte pystyttiinki yhtäkkiä tekemään. Kyllähän siinä pari kertaa jouduttiin punnertamaan, mut ei se punnertaminen nyt nii kamalaa ja vakavaa oo :D

No, lämppäämisen jälkeen Heidi toi meille kakkua ja kahvia, mikä oli suoraan sanottuna aika yllättävää, niinku että, mistä hyvästä, mitä se nyt haluu meistä, yrittääkö se lahjoa, mut se vaan sano että ansaitaan se, ja näin päättyy tarina siitä, miten join kaks Latte Macchiatoa ja yhen kupin tavallista kahvia kahen tunnin sisällä, ja olin siten täysin kofeiinipärinöissä lopputreenien ajan. Mutta ei ainakaan väsyttänyt, vaikka kädet vähän harkkojen jälkeen täriski :D Alan huomata pieniä riippuvuuden oireita, mutta hei, se on kuitenkin kofeiini, ei kokaiini, joten kenelläkään ei pitäisi olla valittamista (NII ÄITI :D). No, vitsi vitsi, en mä oikeesti niin paljon sitä kahvia juo, vaan jos väsyttää tai sattuu hirveesti tekemään mieli.

Okei. Mun mielenkiintoisesta kahvinjuonnista takaisin harkkoihin. Tarkoituksena oli käydä kohtaus 6 loppuun, ja kohtaukset 7 ja 8. Tehtiin kohtuas 6 Lurun monologista lähtien, ja siihen meni aikaa, kun Joonas laitettiin näyttämään Sannille, miten itketään, ja sit sitä kokeiltiin useemman kerran. Sen jälkee Pekon monologi, johon lisättiin piirtäjät, joka oli älyttömän hassua, ja sitäki testattii eri tavoilla muutamia kertoja. Mä tykkään kyllä, et tehään yksityiskohtasesti, koska on tosi kiva saada sellasia tarkkoja ohjeita (kun en ite osaakeksiä mitää hienoa :'D), vaikka en oikeestaan ite päässy lavalle ku ihan siinä seiskakohtauksen alussa. Koska siihenhän me jäätiin. Meno sairaan nopee :D Mutta hyvin menee anyways, ja tänään oli oikeesti hyvä keskittyminen tekemiseen. Ehkä se oli sen ansiota, että Joonas hoki joka välissä "Muistakaa inner peace" (ja uhkaili niillä punnerruksillaan), että ei häröilty. Hyvin toimi (y)

No, eiköhän siinä sitte ollu suurinpiirtein kaikki tällä erää, nyt lukemaan ihanaa saksaa (NOT) ja bilsaa, hyvää yötä, 
Pinja

Lurun monologi

Aivan superkoominen Pekon monologi ja piirtäjät

Olemme aivan todella asiallinen ryhmä

Just kidding, ollaan aivan mahdottomia. Ja vaikka Heidi muuta esittääkin, hän on se kaiken pahan alku ja juuri ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti