maanantai 3. lokakuuta 2016

Emma on pehmeää panopuuroa

Otsikko vain siksi että oli niin eeppiset harkat etten osaa valita mitään muuta otsikoks ni otin sit Emman lausahduksen siitä, miltä tuntuu olla teatterilla ("oon ihan sellasta pehmeetä fucking puuroa") koska oon ilkeä kakka ja tykkään kiusia ystäviäni.

Tänään siis kävi niin että ohjaajamme Heidi ei ollut paikalla koska se on syömässä jäätelöä Helsingissä, ja varaohjaajamme Ilona ei myöskään ollut paikalla koska se on töissä, RIP Ilona, joten oltiin keskenämme. Heidi oli antanut meille melkein-selkeät ohjeet jotka löytyivät jostain gifien ja tarrojen keskeltä messengeristä. 

Ensiks leikittiin vanhaa kunnon kivi-paperi-sakset- leikkiä, joka ei oo muuttunu mikskään; ajoittain intensiivisempää ku palloleikki, ja kyse on aina elämästä ja kuolemasta. Miro etenkin oli taas hyvin lentävä tapaus, koska tämä fiksu poika oli juonut mäfää ja lisäksi keittänyt nuudeleita mäfässä (mikä on vaimomatskun vastakohta? aviomiesmatskuttomuuus? joka tapauksessa, se kuvaa mirppaa hyvin hyvin) ja sit juonu kupin kahvia. Tämä näkyi palloleikissä, levottomuudessa ja häiriintyneessä käytöksessä.

Elsa saapui paikalle myöhässä (omia perinteitään noudattaen tai ehkä yrittäen kompensoida sitä että meillä ei ollut Ilonaa myöhästymässä tapansa mukaan) koska on kuulemma saanut ajokortin ja on huono kuski. Asia selvä. Tehtiin ykköskohtausta, unohin oikeestaa jo kaiken mitä siinä tapahtu mut on meillä nyt ainaki jotain, ja on se kuvattu :D

Sit jakauduttiin ryhmiin ja tehtiin kolme erilaista kohtausta, toinen toistaan eeppisempiä. Lavalla oli nykyajan Eino Leino (Manella on vaikeuksia pysyä housuissaan, joten se laski ne alas ja leikki räppäriä), sit vähän pullaa uunissa ja äärimmäisen hupaisa kohtaus jossa Hella Wuolijoki ja Juhani Aho olivat puussa ja heittelivät toisiaan tuoleilla. Tähän sisältyi myös hassu vitsi;
"Mitä helvettiä, nainen, etkö sä tiedä että Hellan paikka on keittiössä!?" tai jotain vastaavaa en muista nyt ihan tarkalleen.

Meillä jäi ruhtinaalliset 25 minuuttia aikaa harkkojen lopusta. Meillä oli kolme vaihtoehtoa; slärväillään ja leikitään, kehitetään jotain fiksua ja syvällistä tai lähetään kotiin. Valittiin neljäs vaihtoehto; Saatananpalvonta. Teipit loppu melkein kesken mut sain tehtyy pentagrammin seinään. Nella maalas kaikille ylösalaisin olevat ristit otsaan ja viiltojäljet ranteisiin (tämä ei ole viittausta itsetuhoisuuteen, mut näihin rituaaleihin yleensä kuuluu verenvuodatusta) ja sit otettiin psykoottiset ilmeet. Nähtiin toisinsanoen vähän vaivaa et saatais meiän harkkakerta näyttämään hyvin hämmentävältä.

Saatananpalvontakin oli vähän hassua kun Saatana ei ollut paikalla.

Nyt biologian pariin voi jumalauta se koe on huomenna mä en helvetti selviä
Pinja

Maunon kädessä on keijukainen, ei kivespussit, ja mä en oo repimässä siltä hiuksia irti vaikka se pyys, vaan pidän vaan ihan nätisti kiinni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti