sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Seinille puhumista ja Miro ei osaa käsitellä munia

Eilen olimme Iso-Kristiinassa pitämässä eeppistä satupiknikkiä lapsille. Postaus tulee vasta tänään koska olen ollut eilen melkein polttamassa mökkiä maan tasalle cocktailpiirakoilla, leikkimässä kuninkaan kupin kanssa, harhailemassa astetta lortomman näköisenä sammonlahdessa keskellä yötä ja näin poispäin. Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan.

Ensinnäkin oman kappaleensa ansaitsee Elsa. Laitan sen tähän ensimmäisenä koska se kompensoi sitä miten Elsa saapui piknikpaikalle viimeisenä. Noin kello 12.30. Paikallahan piti siis olla kymmeneltä, ja ensimmäinen keikkavetokin oli jo yhdeltätoista. Tämä ei-niin-tyylikkäästi myöhästynyt olento oli kuitenkin "järkyttävän pahoillaan" asiasta, mitään vakavampaa vahinkoa ei tapahtunut koska keikka-aika oli niin lyhyt ettei kaikkia satuja ois ees ehtinyt vetää ekassa pätkässä ja koska auktoriteettihahmo ei tappanut häntä, me muutkin annoimme armeliaasti anteeksi (toki Elsa saa todennäkösesti kuulla tästä koko loppuikänsä.)

Auktoriteetista puheen ollen, ei varmaan yllätä taas että kuka meillä oli johtamassa hommaa kun Heidi hiihteli jossain muualla. Aivan oikein, ihastuttava Ilona, jonka mielestä on ihan okei purkaa tavarat muiden autojen tielle ja parkkeerata autonsa hetkellisesti keskelle parkkihallia niin että ohi mahtuu vaan just ja just. Ilona, joka himoitsi fetajuustokolmiota joka ilmeisesti oli sit kuitenki liian halpa hänen rikkaalle ylhäisyydelleen, ja päätyi ostamaan seitsemän euron salaatin. Ilona joka hoiti kaikki asialliset puhelut ja jonka niskaan itseasiassa sysättiin kaikki tärkeät tehtävät koska sähän sanoit et jos on jotain tärkeetä ni kertokaa ja siksi kukaan meistä ei halunnut ottaa kontaktia tärkeisiin ihmisiin; ei ollu meiän homma!!!

Okei, reiluuden nimissä, Ilona hoiti jälleen hommansa älyttömän hyvin. Organisaatio pelas paremmin ku lyseon järkkäämällä viikon reissulla Ranskaan, ja jostain syystä itseasiassa tuli mieleen joku mun ala-asteen sijaisopettaja joka oli vähän samantyylinen "voi, mä en yhtään halua pomotella ketään" - tyyppi joka silti sai a) kaikki kuuntelemaan ja tekemään jutut oikein ja b) kaiken menemään, ei vain sujuvasti, vaan myös nii että kaikilla oli kivaa. Kiitos siis Ilona että händläät meiät ja että oot just tollanen wannabe-auktoriteetti mikä oot, koska homma toimii.

Itse piknikhän meni oikein hyvin, johtui varmaan siitä että oltiin lämpätty niin antaumuksella. En oo ikinä nähny niin hysteerisen monotonista swishbangboingia mitä tehtiin siellä. Lisäks mm. hölkättiin ringissä ja hypittiin. Uskomattoman mukavaa oli meillä kaikilla. Sit Ilona häiriinty siitä ku seinä rupes puhumaan mikrofoniin ja hoiti homman asiallisella puhelulla ja juttelemalla seinälle mukavia (huom, jopa seinät kuuntelee ja tottelee Ilonaa.)

Mähän olin edeltävänä yönä nukkunut noin neljä tuntia koska yöllä on ihan okei mennä elokuviin ja on ihan okei myös jäätää mäkkärin autokaistalla koska ainoalla kyydillä kotiin on nälkä. Ja on ihan okei että kyyti ajaa väärään suuntaan sen viis kilometriä ihan vaa et sais mahollisimman pitkän suoran kutostiellä. On ihan okei ajaa 160km/h neljältä aamuyöllä kutostiellä ja olla kahdessa minuutissa ABC;ltä Uus-Lavolassa. Olin siis väsynyt enkä ollu saanu syötyä mitää koska u know kun väsyttää ni sit oksettaa ja sit mua yritettiin pakkoruokkia mut jälleen auktoriteettinainen pelasti mut jollain omituisilla voimillaan ja mun ei tarvinnu syödä. Koska olisin oksentanu trust me.

Miro ei muuten osaa käsitellä munia. Kun Villen piti auttaa, sen oli tarkotus rikkoa kananmunia kulhoon väkivaltasesti, joten se paiskas munan kulhoon. Muna pomppas kulhosta alas ja meni rikki maahan (ja jostain kaukaa kuului leppälinnun valitus "munani!!") ja toista sai hakata kulhon pohjaan kymmenen kertaa ennen ku se meni rikki. Lapsilla oli ainakin hauskaa. Mun parta meinas pudota ja olin varmaa psykoottisin ukki mitä on ikinä nähty. Mutta ihan hauskaa. Kyllä juu.

Nyt mä palaan filosofian ja biologian pariin, olkaa hyvin hyvät, hyvästi. 
Pinja

intensiivinen punahilkka

wild as fuck (wild ass-fuck) ville auttaa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti