maanantai 28. syyskuuta 2015

Känsikäs ja superherkku

Oikein rattoisaa myöhäisiltaa

Aion taas kerran olla sairaan nopea postauksen kanssa, koska mulla on edelleenkin tämä ihana koeviikko käynnissä, ja huomenna sekä ylihuomenna kemian ja mantsan kokeet. Eikä siinä vielä kaikki, kaupan päälle sain myös järkyttävän päänsäryn tuossa äsken vain tvinssiltä. En siis ole tänäänkään kykeneväinen selostamaan mielkkäästi ja sanatarkasti jokaista harjoituksien käännettä, ja muistinikin pätkii siihen malliin, että vähän pelottaa.

Joka tapauksessa, harkat alko Taijan lämpällä, joka oli oikein mukava kaikkine punnerruksineen, lihaskuntoineen ja lankkuineen, nautin suuresti itseni rääkkäämisestä, joten kiitos sen mahdollistamisesta :3 Sitte oltiin hedelmäsalaattia kehumalla itseään, tyyliin;
"Mä oon ihan törkeen hyvä hengittämään", jolloin kaikki jotka olivat myös törkeen hyviä hengittämään (aka kaikki muut paitsi minä) lähtivät liikkeelle. En luojan kiitos keskelle päätynyt, koska en tunnetusti oo törkeen hyvä missään, oon korkeintaan millin verran keskivertoa parempi muutamissa asioissa, muuten aika keskitasoa kaikessa. Ei siinä sinänsä mitään, mutta nää tälläset leikit saa kyllä älyämään että herrajumala mä en oikeesti keksi mitään missä olisin mitenkään erityisen hyvä :D

Sen jälkeen leikittiin maneereilla (Mane luuli ensin, että leikitään Manella, ja säikähti hiukan), joka oli erittäin hasus. Päädyimme tekemään maneereillamme supersankarit, ja esittelemään ne erittäin asenteellisesti toisillemme. Siellä oli esimerkiksi Superherkku (mitä serkumpi sen herkumpi, tietäjät tietää) joka pystyy siirtelemään esineitä viiden metrin säteellä. Supersankarisäädön jälkeen istuimme suunnittelemaan varsinaista prokkista, ja saimme kehitettyä laatikkolapsellemme (joka on ainakin yksi päähenkilöistä) nimen, iän, ulkoista olemusta ja asian jossa hän on törkeän hyvä. Ilman kontekstia (asiayhteyttä, terv. äikän ykköskurssilaiset) keskustelu olis varmaan kuulostanu järkyttävän hämärältä.
"Niin no jos se lapsi on siellä laatikossa ni siin pitää olla nastat hakattuna läpi sisäpuolelle, ettei se voi nojata seiniin, koska sit se vois pyöriä pakoon."
"Joo, ja sit se käy kerran päivässä kävelemässä sisätilohin rakennetun lammen (lasten uima-altaan) ympäri. Ja siellä on kumiankkoja, koska oikeet vois, no, vaikka nokkia siltä silmät päästä." Jotenki tuntuu välillä siltä, ettei teatterilaisille saa antaa lapsia. Aiheeseen liittyi kynsikäs josta tuli känsikäs.

Se oli sellaista, keskiviikkona (tai torstaina) lupaan kirjottaa pidemmin, plus että viikonloppuna tulee vähän bonusta kun ollaan paikoissa tekemässä asioita ;)
Pinja


Jäätävä supersankari, jonka supervoimiin liittyi sormien naksauttelu, mutta jonka nimeä en muista

Miro niin muikeana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti