keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Heidi tunnistaa pimpin

Heyaaaa! Huomenna on joulukuu! En ees tiie miks se on niin ihana juttu, mut kun se on, ja se oli nyt vaan pakko ilmottaa tässä (koska vajoan viisvuotiaan tasolle joulusta ja lumisateesta ja muista erinäisistä pikkujutuista.) Oikeestaan joulukuu on jo nyt, koska kello on yli kakstoista, mut mä alotan laskemaa vasta ku syön ekan suklaan joulukalenterista ja en voi tehä sitä nyt ku pesin jo hampaat.

Harkoissa tänään tapahtui monenmoista hämmentävää. Pallolämppä sai taas uuden variaation, jossa huudettiin joka kerta kun osuttiin palloon. Kovaa ja möreästi. Ihan järkyttävää. Lessiltä lähti ääni ja syyttelyn määrä oli jälleen ihan valtaisaa. Kun tajuttiin et meiän äänet ei ehkä kestä, siirryttiin tavalliseen pallolämppään. Ilona saapui paikalle myöhässä. Kuten myös pari muuta, ja sit tietysti Elsa.

Ruvettiin tekemään sivistynyttä teatteria. Lavalle heitettiin Mika Waltari ja Juhani Aho, jotka kävivät syvällistä keskustelua neljävuotiaina. Sit Waltari teki aikahypyn, eikä Ahossa ollut mitään vikaa vaikka olikin ADD ja kehitysvammainen, ja lopulta ne molemmat oli kakskymppisiä. Zacharias Topelius kyseli naisneuvoja Minna Canthin kanssa säätävältä Aholta, joka oli humalassa ja puhutteli Topeliusta "Sakariuksena." Poistuin salista kun ihmiset hajoili monta minuuttia sille että Minna Cunt. Ja uudestaan kun Heidi ikuisuuden kuluttua tajus sen läpän. Hyvänen aika.

Tapoin Miron, koska Miro on luuseri. Sit lavalle nous Kianto, Katri Vala(s) ja Aino Kallas, ja meiän lavalla ilmentynyt läsnäolo oli kiusallisina ikinä. Niin paljon hiljaisuuksia ja "mitä vittua"- momentteja. Yleisö kiljui naurusta koska Lessi leikki sutta, ja Caritan olis pitäny muuttua kalaks, sit ois ollu susi ja sushi, paitsi et Katri Valas ei oo kala t Nels, koska valas on nisäkäs. Lisäks Heidi ei osaa suomea, mut onneks se kuitenkin ilmotti et;
"Kyllä minä aina pimpin tunnistan!" kun sille näytettiin kuva kirkkoveneestä.

Ei ollu pelkkää vaapukkamehua tänään.
Pinja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti