tiistai 26. tammikuuta 2016

BONUS: Laista muikkusi!

Eilen sunnuntaina kävimme toveri Nelsin kanssa hieman isolla kirkolla retkeilemässä. BBG Castingin avoimet koekuvaukset siis kyseessä. Niistä mulla ei oo muuta sanottavaa kuin että oli aivan helvetin hienoa ja sujuvaa toimintaa ja mukavaa porukkaa siellä töissä. Ja sille kivalle ihmiselle jonka kanssa juteltiin odotustilassa, olit hurjan mukava, mutta ei tiedetä sun nimeä eikä ikää. Olit kuitenkin kiva. Pus :*

Reissun pääkohdat muodostuvatkin lähinnä lausahduksista, joista rakentui myöskin pieniä sarjakuvia. Toveri Nels on hieno mies ja osaa piirtää. Kerron nyt tähän alle hieman avaavasti tilanteista joissa saimme nauraa vatsamme kipeiksi.

Tilanne 1
Bussimatka Helsinkiin alkoi kymmeneltä aamulla Matkakeskukselta. Napattiin takapenkki ja levittäydyttiin sinne niin että vietiin kaikki kuus penkkiä. Nella nukkui päälläni kaksi tuntia ja oli jossain todella... Syvällä. Aikuiset ovat vähän tyhäm välillä koska perheistä pitää aina puhua. Unohtamatta jalkanukketeatteria joka oli traagisinta koko matkalla.

Tilanne 2
Helsingissä oli arktiset olosuhteet, lunta tuli vaakatasossa ja se kasaantui kaduille harmaiksi möykkiöiksi. Me Nellan kanssa päätimme olla astumatta jalallammekaan ulos ennen kuin on aivan pakko ja vietimme päivämme Kampin ja Forumin väliä maanalaisen tunnelin kautta ravaten.

Tilanne 3
Mäkkärissä oli hyvä syödä. Kaupunki vaihtuu mutta mäkki ei petä. Nella kertoi hienoa tarinaa miehestä, joka oli ollut kakkeamassa vessassa ja pyyhkimässä pyllyään kun oli aivastanut, ja refleksinomaisesti laittanut käden suunsa eteen. Harmi vaan että kyseessä oli käsi jossa oli tämä paperi johon hän oli hetki sitten pyyhkinyt takalistonsa. Poor guy, oksensi vielä lattiallekin ja lopulta kieriskeli oksennuksen ja kakan ytimessä. Heidi olisi pitänyt tarinasta.

Lisäksi mäkkiin liittyi kauniita lausahduksia. Ojensin Nellalle hänen BigMac- rasiansa ja sanoin jostain syystä;
"Voit nyt ottaa isäsi takaisin."
 Lähtiessämme mäkkäristä Nella muistutti ystävällisesti;
"Muista laukkusi!" johon vastasin iloisesti;
"Laista muikkusi!"

Tilanne 4
Nels ei osannut jäätelöidä kunnolla vaan teki olympiarenkaat housuihinsa jäätelöpurkilla. Also hän sai minut nauramaan niin hirveästi että vatsaan sattui ja vertasin häntä ystävällismielisesti laktoosiin.
"Olet minulle PAHAKSI!"

Tilanne 5
Jäätelöä syödessämme istuimme kauppakeskuksessa ja Nella piirteli luonnoksia allaolevista kuvista. Out of context jotkut lausahdukset olisivat varmasti kuulostaneet varsin hämyisiltä, kuten;
"Mä näytän aika rajulta ilman hiuksia."
"Niin me kaikki."
Tämän lisäksi rukoilin jumalaa ja jeesusta että castingpaikassa olisi kaikille penkit. Anna siellä olla kaikille penkit. Jooko. Ja olihan siellä mutta ei silti ollut.

Tilanne 6
Tuijotin syventävien eliittiporukan kirkkainta blonditähteä Nellaa, joka tuijotti tyhjyyteen kuin miettisi jotakin sanoinkuvaamattoman mysteeristä. Tosiasiassa hän oli vain laiska paska ja oli vajonnut tilaan, jossa hänen ei tarvinnut ajatella.

Nellan lähettämä ääniviesti johonkin hänen ryhmäänsä (Nella Pinja);
News flash, Kuntola has gotten tired of hasus. I don't like the hasus anymore. Kuntola doesn't like hasus anymore... HASIS... *maanista naurua* Which one is it? Well well well. Well well well. Which one is it!? Tell me tell me, why are you still holding my hand if you don't like the haZUS anymore? Maybe you are not haZUS anymore. What am I then? Just lovely :3 Awwww... You little fucker-titty-sucker... That's why I like you.

Tämä kaikki vain koska pitelimme toisiamme kädestä kiinni puolisen tuntia bussissa. Koska miksipä vitussa ei. Ja katselimme hyveitä armeijamieheitä joita oli bussi täynnä.

Nyt syventykää tämän pariin. May I present you; minun ihanan kauniin ystäväni Nella Salmen taidetta ♥


Suunnilleen tältä näytti menomatkamme




Me emme liioittele yhtään arktisten olosuhteiden suhteen
Nätti reissu nätti Nels
Pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti