torstai 21. tammikuuta 2016

Pinokkiota, pilttejä ja perversiota

Hyvin hyvää no, näköjään torstaita kaikille. Vuorokausi vaihtuu aina niin kamalan vikkelästi, jumaliste. Tänään oli ihan hyvettä harketta ja saatiin kehiteltyä kaikenlaista hupsua ja hullunkurista. Tupsua ei saatu kehiteltyä koska Tupsu oli jumissa autolla keskellä korpea, #prayfortupsu.

Heidi pisti meidät aluksi vähän leikkimään omilla päivän tapahtumilla, mistä seurasi seikkaperäinen selostus erilaisista oppitunneista, derivaatasta ja vitutuksesta kolmen hengen ryhmissä. Sannin ja Ellan kanssa siinä sitten purettiin päivän tapahtumia jotka oltiin jo ehditty kertoa toisillemme aikaisemmin. Tämän jälkeen Heidi käski muuttaa tyyliä milloin minkäkin miehen mukaiseksi. Aloitettiin perinteisellä stanislavskilaisella, siirryttiin brechtin kautta meyerholdiin ja grotowskiin ja viimeisenä artaudiin joka oli yllättävän hupsua ollakseen niin kovin raakaa.

Saatiin myös kehiteltyä meidän aktuaalista kässäriä eteenpäin pari kohtausta (tai siis, meillä on alku ja vähän käsitystä lopusta) ja tehtiin jänskiä hahmokkeita. Ellasta tuli Vieno-Kainon omatunto ("Pinokkio, olen sinun omatuntosi") jolla on klovnin nenä (Tams parka ei nauttinut) ja joka muuttaa persoonallisuuttaan siirtyessään paikasta toiseen. Lisäksi Saara teki kaunista Tohtori Googlen (kirjoitusasu muuttunee Kuugleen tai Qgleen tai vastaavaa) roolia kauniisti. Ja jos Google kaatuu, paikalle rientää huonoa suomea sönköttävä apulaissairaanhoitaja, virolainen valelääkäri Yahoo.

Muita mainitsemisen arvoisia asioita oli se, että Ella meinas kuolla sisäisen nenäverenvuodon aiheuttamaan naurukohtaukseen, se kun Heidi katsoi meitä lavalla riehumassa ja ajatteli vain pornografista yhdyntää ja se kun sai käyttää vain vähän sanoja ja sain öristyä ainoastaan päiväni pääkohdan; "MERIMAKKARA!"

Heidin kootut lausahdukset;
"Pinja, kuulostat ihan Karvalta kun se repii Irikseltä päänahkaa irti."
"Tässä pitää nyt miettiä lapsitehdasta."
"Muumipeikkolumilyhdyt on naurettavia! Teen protestiksi lumilyhdyn jäätyneistä rotista ja pissasta!"
"Varmasti jollain jossain on semmoinen pilttiperversio."

Tänään sukupuutto maistui päärynältä. Hyvästi jääkää (ja lauantaina tavataan kaikki jotka tulevat käsikirjoittamaan uh mahtavaa) ♥

Pinja

Tänään krediitit kuvaamisesta Pinelle koska kaikki meidän ysiluokkalaiset oli Tylypahkassa. Tässä siis meidän Samu Sirkkamme ja Vieno-Kainomme.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti