perjantai 15. tammikuuta 2016

Teatterii ja teräaseita

Oikein mallikasta iltaa kaikille pikku palleroisilleni ♥ (tai siis ettehän te mun oo, ei toista ihmistä voi omistaa vaikka haluaiskin, mites mä nyt noin itsekkäästi aloitin postaamisen, huhhuh.)

Tänään oltiin teatterilla yhdeksästä neljään ja vietettiin laatuaikaa hakaten toisiamme sekä aseilla että ilman. Paikalla oli suurin osa syventävistä ja muutama meidän ryhmästä, yksi harhaileva sirkusihminen ja Markus Järvenpää Suomen Näyttämötaisteluyhdistyksestä miekkoineen. Aika hyvää enteilevä kombo, eikö vaan?

Sitäpä se juurikin oli. Aloitettiin sillä että Markus kerto vähän siitä yhdistyksestä ja näyttämötaistelemisesta ylipäätään, jonka jälkeen siirryttiin kulmasaliin lämmittelemään. Pelattiin hysteeristä pallopeliä jonka aikana taannuttiin ala-asteikäisiksi;
"Eiku se pallo tippu ni tosta ei pidetty!"
"Eikä tippunu ku sä sen eka tiputit ni se oli meillä!"
"Anna se pallo nyt meille ku se on meiän vuoro!"
Lisäks Miro ja Iris todisti olevansa aivan helvetin huonoja heittämään pientä palloa alle metrin päästä paikallaan olevaan, suhteellisen isoon kohteeseen.

Sen jälkeen siirryttiin lyömään toisiamme. Ero teatteriväkivallan ja oikean väkivallan välillä on hirmu selkeä. Oikeassa väkivallassa uhriin sattuu, teatteriväkivallassa lyöjä on se joka kärsii. Pariuduin Nellan kanssa ja alettiin vuorotellen mäiskimään itseämme niin että se näytti ku lyötäis toisiamme. Nyrkki kohti naamaa ja toisella nyrkillä omaan rintakehään. Tai perseeseen. Tai reiteen. Emmehän me kipua pelkää.

Tehtiin taistelukoreografiaa, jossa henkilöt A ja B tekevät mitä mielenkiintoisempia ratkaisuja toisen satuttamiseen. Itse olin henkilö B, jonka kimppuun A hyökkää kuristamaan takaapäin. B lyö A;ta kyynärpäällä vatsaan (itseään kylkeen) ja lyö nyrkillä A;ta naamaan (itseään rintakehään). B kohottaa kätensä toiseen iskuun, A ottaa hänen käsistään kiinni ja pamauttaa kämmenselällään B;tä nenään (itseään reiteen). B kärsii, A potkaisee B;tä vatsaan (töytäisee kevyesti jalan ei-terävällä osalla) ja B perääntyy. A yrittää potkaista B;tä sukuelimille (oisitte nähny Manen ilmeen tässä kohtaa) mutta B torjuu ja potkaisee A;n maahan (harjoiteltiin kaatumistakin se viis minuuttia).

Markus anto meille tunnin ruokatauon. Tajuutteko. TUNNIN. Meil oli viime vuonna legendaariset kymmenen tunnin harkat ja alunperin ainoon tauon oli tarkotus olla 15 minuuttia pitkä (toki se vähän venähti koska kolme ryhmää ja yks mikro) ja nyt saatii luksus-ruhtinaallinen (älkää toki kyseenalaistako sanavalintojani), pitkä tauko jonka aikana kerkes käymään kaupassa ja syömään tosi hyvin.

Ruoan jälkeen treenailtiin vähän jalkatyötä ja siirryttiin sitten miekkoihin. Ne aiheutti vähän kauhistuneita rekatioita, mutta voin spoilata jo nyt että kukaan ei kuollut pahemmin. Miekkailu oli niin kamalan cool jo ajatuksen tasolla, mut sit se ekat kymmenen minuuttia sitä piti pitää samassa asennossa ja jatkaa jalkatyön treenaamista. Siinä kohtaa oikeasti suht kevyt miekka alko tuntua aika hitoksee painavalta :'D Koreografiaa lähdettiin jatkamaan.

A on kaatunut maahan, B machoilee eikä jostain syystä yhtään huomaa kun A juoksee pää kolmantena jalkana etsimään itselleen miekan jostain salakätköstään. A yrittää sivaltaa B;tä ensin olkapäähän, sitten vatsaan ja lopulta tekee näyttävän pistoyrityksen, joka menee hutiin. B tönäisee A;n kauemmaksi ja ryntää itsekin hakemaan miekan jostain. B tekee kolme hyökkäystä ja A yhtä monta torjuntaa (opeteltiin siis 5 erilaista hyökkäys-torjunta- menetelmää +5a); 2, 3, 5. A tarttuu B;tä ranteista ja potkaisee tämän maahan. A ei tapa B;tä koska on macho fantastico ja ylimielinen idiootti. B nousee ylös, A hyökkää ja tekee jäynän, eli aloittaa muka hyökkäyksellä 2 mutta siirtyykin kolmanteen ja lopulta 5a;han, josta B torjuu ja sivaltaa A:n vatsan auki voittaen näin koko taistelun.

Olen sitä mieltä että kurssi oli erittäin A) mielenkiintoinen, B) hyödyllinen ja C) cool, ja haluankin siksi sanoa että kiitoksia kamalan paljon, Markus, ja kiitos kaikki ihmiset jotka mukana olivat tappelemassa ♥

Päivän lausahduksia (tässä pitää välillä tietää konteksti tai muute ei kuulosta hyvältä)
"Siinä kaverin olkapäällä on papukaija, kuvitelkaa että lyötte sitä."
"Kiitos. Kiitos. Kiitos. En tarvitse kiitoksia."
"Oi, apua, älä, eiku ei se ees osunu. Lyö uudestaan!"
"Nyt mä lyön sua viel vähän ja sitte mennää syömää!"
"Jos tästä ei jää mustelmia, teette sen väärin."
"Riko minut rakkaani, riko minut vaan."
"Tehkää tuo äskeinen tappelu mutta vaan keijukaismaisemmin."
"Kun tullaan kakkoseen, siirrytään vain ykkösestä toiselle puolelle."

Pinja

Meitä tänään kuvaili Pine kännykällään, laatu siis on mitä on. Tässä nähtävillä DRAAMAA.

Vasemmalla hieman miekkailua hieman, ja oikealla itse maestro kuristaa Miroa (+omg tuol takan on joku syventävä OOOH)

Ja tässä vielä lyhyttäkin lyhyempi köpösti editoitu kooste ja vähän Pirates of the Caribbeania :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti