tiistai 19. tammikuuta 2016

Voi hitsinvitsit anteeksi hyvä herrasväki (ja sikiöasentoja)

Hyvää vaihtuvaa vuorokautta

Olen syvästi pahoillani, etten eilen saanut tehtyä postausta. Olen myöskin syvästi pahoillani, että se meni tänään näin kamalan myöhäiseksi (ja jäänee aika lyhyeksi). Toistan iänikuisen selitykseni; kiire. Kiire on paska tekosyy ja tää kaikki on varmaankin aikataulutuskysymys, mutta oon nyt neljästä asti kirjoittanut lähes taukoamatta historian esseetä, äidinkielen esseetä ja englannin kirjoitelmaa enkä oo vieläkään valmis (kello näyttäis olevan 5 vaille 12), ja muistin tän vasta nytten. Joten sorry, ei tule toistumaan toivottavasti, opettelen olemaan järkevä ajankäytön kanssa :D

Viime keskiviikosta en osaa sanoa juuri mitään, koska olin kaupunginteatterilla katsomassa pyörivää taivasta ja miehiä ja laulua ja... Niin. Kolmen pennin ooppera oli kauneutta. Hyvin hyvää brechtiläistä (käytän hienoja sanoja mutta en silti osaa ajaa niitä?) teatteria. Kuulemma Heidi oli flipannut harkoissa koska kännykät ja slärväily, ja saarnaillut porukalle. Ja Tupsu oli ollu tupsuilemassa. En ollut paikalla, aamen, kiitos jumala, olen jo valmiiksi niin ahdistunut ja pirstaleina etten kestä saarnaa *melodramatic sigh*

Eilen sitten hmm mitäköhän tapahtui. Joku uus jäbä tuli pyörähtämään paikalla, mutta kukaan ei tiedä siitä mitään. Perus lämpät vedettiin ja sitten kirjoiteltiin vähän lauseita ja ilmaistiin niitä lavalla juoksennellen kaoottisesti. Heidi myöskin kertoi jostain mitä oli duunaillut viikonloppuna. Mieleeni jäi tasan se että teatteri on jonkunlainen saatanallinen rituaali (???), jotain Stanislavskista, Brechtistä ja siitä yhdestä joka googlailujeni perusteella voisi olla Vsevolod Meyerhold mutta en tietenkään osaa sanoa koska tämä on täysin arvailujeni varassa. Ja että NJOM NJOM- tyyppinen syöminen on tosi teatterillista. Heidin viikonloppu on selkeästi ollut tuottelias.

En minä muuta tässä nyt tosiaan, kun vielä pitäis hissan essee kirjoittaa ja nuo muut lähettää opettajille. Ja meillä saattaa olla myös sanakoe huomenna ehkä mahdollisesti ja siitä en ees tiedä et mitkä kappaleet. God fucking damn it. Pitänee myös aikatauluttaa koeviikon lukemiset kun sekin tossa ens viikolla alkaa :'D High school why are you doing this to me like really just no please do not. 

Hyvin hyveitä öitä niille onnekkaille jotka pääsee jo nukkumaan ♥
Pinja

Kuva on keskiviikolta joten en tiedä mitä tapahtuu, mutta arvelisin että Heidi on vihaisena käskenyt miehet sikiöasentoon lattialle ja sitonut heidän kätensä selän taakse. Loppu jää arvailujen varaan.

Heidi on kurkkiva laatikkolapsi sikiöasennossa (se kuvittelee että se on ton laatikon sisällä eikä me hennottu kertoo et oikeesti se on vaan sen takana, hassu Heidi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti